Как тембърът на гласа на жената влияе на нейната привлекателност за мъжете?

Как тембърът на гласа на жената влияе на нейната привлекателност за мъжете?
Pexels

Опитвайки се да увеличат популярността си сред мъжете, много дами напълно забравят за гласа си. А той може да направи жената в пъти по-привлекателна.

Обикновено жените прибягват до всякакви трикове, свързани с външния вид, а дори някои изучават из основи мъжката психология, за да разберат как мисли мъжът и въз основа на тази информация умело да го оплетат в мрежи и капани. Но, по-голямата част от жените, за съжаление, пропускат само едно нещо: гласът. И точно там им е грешката.

Гласът може значително да повлияе на отношенията с мъжете и при определени условия дори да помогне за спечелване сърцето на любимия. 

Възможно ли е да привлечете вниманието на мъж с гласа си?

Нека започнем от самото начало: възможно ли е изобщо да привлечете вниманието на мъжа с помощта на гласа си? Не буквално, разбира се, защото напълно възможно е да привлечете вниманието на мъжа със силен вик, но въпросът е дали това внимание ще бъде желаното и търсеното.

Да правим предположения не е най-добрият начин да стигнем до истината, затова да разгледаме резултатите от проучванията. 

Визуалният образ е много важен, но жената не винаги има възможност да го демонстрира при първа среща. Понякога мъжът не може да види "на живо" жената и е принуден да разчита най-вече на нейния глас.

В този случай гласът може дори да не е средство за привличане на внимание, а единственият начин да оставите добро първо впечатление. 

Как тонът на гласа влияе върху привлекателността?

И така, разбрахме, че гласът е, ако не оръжие за масово унищожение, то все пак доста мощно нещо. С негова помощ можете не само да оставите приятно впечатление, но и да заковете вниманието на мъжа, който харесвате. Но как тембърът, типът глас и тонът на гласа, заедно и поотделно, влияят върху привлекателността?

Слушайки гласа на човек, без да го виждаме, ние волю или неволю се опитваме да го визуализираме пред нас: по този начин мозъкът ни се опитва да компенсира липсата на информация. Учените, провеждайки експеримент с много респонденти, установяват, че човек е в състояние повече или по-малко точно да определи размера на тялото на говорещия, дори ако не го вижда пред себе си.

Вероятно затова повечето мъже предпочитат дами, чийто глас е висок (нисък глас може да показва внушителния размер на фигурата, както и някакви здравословни проблеми и притежава характерна дрезгавост. Последното може да бъде както индивидуално предпочитание, така и да показва определена зрялост на жената.

Разбира се, това не означава, че в името на желаната дрезгавост в гласа ви трябва да унищожите здравето си, опитвайки се да го постигнете, като викате дълго време или по други начини, които са не по-малко опасни за тялото. Въпреки това си струва да упражнявате произношението си, като играете малко с тон и скорост: по този начин можете да определите приблизителния потенциал на гласа си и да изберете опцията, която ви подхожда.

Както виждате, можете да бъдете по-привлекателни не само с помощта на трикове с козметични процедури. Понякога, за да спечелиш мъжкото сърце, е достатъчно просто да имаш "правилния" глас, а не зашеметяваща фигура.

И все пак, не трябва да се ограничавате единствено до гласа: мъжете, както знаете, най-вече обичат с очите си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay