Мъжете полудяват за жени, които правят тези 5 малки неща

Те никога не преследват мъжете си и не се опитват да спечелят вниманието им. Вместо това оставят мъжете да вършат цялата работа!

Мъжете полудяват за жени, които правят тези 5 малки неща
Pexels

Чудили ли сте се някога как някои жени изглежда пленяват сърцето на мъжа, без дори да се опитват много?

Ако мислите, че това е така, защото изглеждат като модели или защото просто са късметлии, трябва да ви кажа, че грешите.

Тези жени знаят тайните как да накарат един мъж да се влюби в тях и това няма много общо с външния им вид.

Те никога не преследват мъжете си и не се опитват да спечелят вниманието им. Вместо това оставят мъжете да вършат цялата работа!

И точно за това копнее всеки истински мъж.

Истинските мъже искат да се борят за вас и да бъдат достойни за вас и вие трябва да им дадете възможност да покажат, че са способни да ви спечелят.

Така че, ако искате да научите как да накарате един мъж да се влюби във вас за нула време, ето тайната как да го постигнете!

Жените, които са успели да накарат мъжете да полудяват по тях, знаят, че тайната е в тези 5 малки неща!

Оставят мъжете да ги преследват

Тези жени, които знаят как да накарат мъжете да полудяват по тях, са наясно с факта, че те трябва да бъдат преследвани от мъжете, вместо те да преследват тях.

В края на краищата, това е основният закон на взаимоотношенията мъж-жена, който не трябва да се забравя, дори в тези модерни времена, когато много жени са принудени да бъдат тези, които носят панталоните в една връзка.

Истинските мъже полудяват по жени, които им дават шанса да ги преследват, защото в природата им е "да ловуват" и да полагат усилия да ви спечелят.

Това е едно от най-важните неща, които трябва да запомните, ако искате да овладеете изкуството да ги накарате да се влюбят във вас.

Виждате ли, жените правят това, защото знаят, че мъжете не се влюбват, когато получават - те се влюбват във вас, когато дават.

И затова винаги трябва да му давате пространство да продължи да работи упорито, за да ви направи щастливи и когато усети, че успява с това, ще се развихри за вас.

Те позволяват на мъжете да докажат, че са достойни

Жена, която знае как да накара мъжа да ги хване трудно, не прави всичко възможно да му докаже, че е достойна да бъде с него.

Вместо това тя му позволява да се докаже пред нея!

И тя прави това, като не показва, че е луда по него, дори когато той все още не е направил нищо, за да спечели нейната обич.

Тя му дава време да й докаже, че е достоен и през това време тя е търпелива.

Жените, които знаят как да накарат мъжете да полудеят по тях, не седят до телефона си и чакат обаждането им, не ги молят да им отговорят и не се притесняват да мислят твърде много за всичко това.

Вместо това те се занимават с други неща и ако се обаждат и пишат обратно, действат в съответствие с това.

Те винаги позволяват на мъжете да докажат, че са достойни, защото концепцията за ухажването работи на принципа на преследване и доказване, че си достоен (и всичко, което трябва да направиш, е да изчакаш и да оставиш това да се случи).

Те изразяват чувствата си

Жена, която знае тайната за пленяване на сърцето на мъжа, никога не спори с него за това как се отнася с нея.

Тя просто му признава какво й харесва и какво не.

Номерът при това се крие в това да не се оплаквате, а вместо това да говорите, защото само оплакването от вашето отношение няма да ви донесе нищо добро.

Вместо това всичко, което трябва да направите, е просто да му кажете как се чувствате относно действията му. И ако го е грижа за това как се чувствате, той винаги ще се погрижи да постъпи правилно.

Но ако не го направи, знаете, че той не е достоен да бъде част от живота ви.

Ако той е истински, качествен мъж, да му кажете как се чувствате също ще го вдъхновите да бъде решен да положи повече усилия и да се опита да ви направи щастливи, което отново е в тясна връзка с всичко казано по-горе.

Те не търпят никакви глупости

Да, жените, които знаят как да накарат истински мъж да се влюби в тях, никога не се примиряват с глупостите им.

Вместо това те им дават да разберат от самото начало, че няма да толерират определени видове поведение.

Това е изключително важно да запомните, защото да уведомите мъжа, че нямате желание да танцувате по неговата мелодия, е предпоставка да го накарате да си падне силно по вас.

Той веднага ще разбере, че не сте лесна мишена. Той ще ви класифицира като човек, който изисква повече усилия, защото вие сте най-добрият улов.

Сега, как да им дадете да разберат, че не търпите техните глупости?

Правите го, като им кажете какво наистина имате предвид и как наистина се чувствате и че няма да толерирате никакви глупости, което ще ги мотивира да се стараят повече, ако не искат да ви загубят.

Те не ги превръщат в свой приоритет

Друга тайна за пленяването на сърцето на мъжа е никога да не го превръщате в свой приоритет (поне не в началото), защото ако го направите, той може да загуби интерес да ви преследва.

Сега, какво означава това?

Това означава, че не трябва да се отказвате от живота си само защото сте влюбени до уши в него.

Например, ако той ви покани на среща, но вече сте планирали нещо с приятелите си, никога, никога не променяйте плановете си само за да отидете с него, защото ако го направите, той може да приеме времето ви за даденост и ще развалите хронологията на преследване.

И така, рецептата за успех е да го оставиш да те преследва, да му позволиш да докаже стойността си, да не толерираш глупости и да не го правиш свой приоритет, докато не ти докаже, че е достоен да бъде част от живота ти.

Имайте предвид, че колкото и да сте луда по него, винаги трябва да се контролирате и да му давате пространство да ви спечели и когато успеете в това, той определено ще бъде луд, лудо и дълбоко влюбен във вас!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay