Нещата, които никога не бива да променяте в себе си, за да се харесате на любимия

Отстоявайте себе си!

Нещата, които никога не бива да променяте в себе си, за да се харесате на любимия

Често ние, жените, сме склонни да правим компромиси, за да може връзката с нашия избраник да върви гладко. Хубаво е,обаче, да има някакви поставени граници и да знаете, че има неща, на които трябва да си държите и да не ги променяте. В крайна сметка, замислете се, ако се превърнете в това, което той иска, по негово подобие, то няма ли да загубите идентичността си в един момент и дали той ще Ви харесва след това? А дали Вие ще се понасяте такава? Това е най-важният въпрос, на който трябва да си отговорите. Ето и нещата, които никога не бива да променяте и да им изневерявате заради мъж или заради когото и да е било.

Не изневерявайте на ценностите и принципите си! Никой няма право да се опитва да Ви ги измени, отнеме и т.н. Всеки един човек е индивидуалност, със свои възгледи, виждания и мечти. Не позволявайте на абсолютно никого да си мисли, че Вие може и трябва да се измените заради него!

Не спирайте да излизате с приятелите си! Не позволявайте на новата си любов да Ви заслепи дотолкова, че да Ви накара да прекарвате с него абсолютно цялото си свободно време. Не обръщайте гръб на верните си приятели, които винаги са били до Вас.

Не спирайте да бъдете щастливи Ако забележите, че сте били по-усмихнати и с повече чувство за хумор преди тази връзка, то си направете съответните изводи.

Запомнете, че вашите мечти са нещо съкровено! Те са като ваши неродени деца, които, обаче, с повече търпение, желание и хъс, могат да оживеят. Затова не позволявайте на когото и да е да ги убива преждевременно.

Бъдете себе си и останете такива до край! Ако до Вас е точният човек, той ще оцени това!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay