"Джънк" нокти- новата тенденция при маникюрите

Напоследък се появиха много тенденции, които са минималистични. Те определено са по-предпочитани, но има хора, които харесват точно обратното. 

Най-новата тенденция, която е за хора, които не са фенове на минимализма, е така наречената "джънк" нокти. 

Идеята е проста- това, което някой може да смята за боклук, се превръща в централна част от вашия маникюр. Ето всичко, което трябва да знаете за тази тенденция, включително какво представлява тя и как можете да я постигнете:

Какво представляват "джънк" ноктите?

Казано най-просто, джънк ноктите са максималистична тенденция с множество различни функции и нула правила. Тази мания за ноктите завладява смесица от живи нюанси, 3D елементи като кристали, мъниста, блясък и ексцентрично изкуство за нокти. Това означава, че джънк ноктите могат да бъдат каквито искате да бъдат. Няма правила за композицията и всеки нокът може да изглежда различно.

От това, което видяхме в социалните медии, хората приемат много сериозно възможността да добавят каквото искат към ноктите си. Потребителите на TikTok, които са демонстрирали свои собствени джънк нокти в платформата, добавят до 10 различни амулети само към един нокът. 

Защо са толкова популярни?

Е, максималистичните тенденции са популярни в момента и дори знаменитости като Хейли Бийбър, която някога беше момичето на минималистичните нокти, наскоро бяха забелязани с по-сложни дизайни на ноктите. 

Освен това са подходящи за всички. Въпреки че повечето варианти на джънк нокти, които сме виждали, са на естествено дълги нокти или акрилни нокти, не се притеснявайте, ако имате къси, естествени нокти. Няма правила в дизайна на ноктите и можете да постигнете същия вид на къси нокти.

Как да ги направите?

Джънк ноктите изискват инвестиция на време в зависимост от сложността на избрания от вас дизайн. Традиционният едноцветен маникюр обикновено отнема един до два часа, а навлизането в царството на 3D ноктите изисква три до четири часа в салона. 

Естествено, можете да направите маникюра си и сами у дома, стига да имате нужните умения. Имайки предвид, че това е сравнително сложен дизайн, може би е добра идея да се доверите на професионалист. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay