Това са пролетните тенденции в маникюра

Pinterest е наш пръв помощник, когато сме пред дилема какъв точно маникюр искаме. Но ако за вас е важно да сте в крак с последните тенденции, то при нас ще ги научите първи.

Пролетта наближава и с нея идват новите трендове, на които да заложим този сезон. Мникюрсити, известни в ТикТок смятат, че хромираните връхчета ще царуват през пролетта, но с ярка цветова нотка. Всички са обсебени от хрома в момента, а пастелните тонове са основен избор за пролетта.

Бледо, пастелно розово ще бъдe sred най-популярните цветове за сезона, което е повлияно от "стила на коктката", който превзе социалните мрежи още в края на 2023 г.

Все пак трябва да имате предвид, че червеното е ключов цвят в Седмицата на модата в Лондон и може да бъде чудесен начин да придадете драма на външния вид на ноктите си. Яркото червено е тонът, който всеки избира, но можете да персонализирате нюанса, за да отговаря най-добре на вашия тон на кожата.

Черните нокти също се завърнаха на сцената благодарение на възраждащите се тенденции в стил Tumblr, които завладяха много индустрии, включително модата.

Тази пролет трябва да обърнете винание и на зелените нокти. Всеки нюанс на този свеж цвят ще бъде актуален през предстоящия сезон. Зеленото е особено модерно в навечерието на пролетта и лятото, тъй като съвпада с цветовете на природата - зелена трева, буйни дървета и напъпили цветя.

А сега е време за малко вдъхновение:


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay