Крадем идеи от гардероба на: Елвира Далакова

Крадем идеи от гардероба на: Елвира Далакова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

За Елвира знаем, че е е поетеса и обича да твори в сферата на литературата. Но освен това тя е дистрибутор на модни облекла и като такава всекидневно тя публикува снимки и видеа с разнообразни тоалети. Беше въпрос на време да включим красивата Елвира в нашата рубрика като сега ще ви докажем, че със сигурност има защо. За разлика от визиите ѝ в "Ергенът", в социалните мрежи тя блести с модерни визии, които отговарят на последните модни трендове.

Сако и пак сако

Крадем идеи от гардероба на: Елвира Далакова

В социалните мрежи Елвира демонстрира страхотни визии със сако. На една от снимките си тя е съчетала розово сако с дантелено бюстие в бяло и скини дънки. Напоследък наблюдаваме как тесните дънки са изместени от все по-широки модели и тоалетът на Елвира ни вдъхва надежда, че още не са забравени и можем да изглеждаме супер в тях.

Крадем идеи от гардероба на: Елвира Далакова

Следващият вариант е сако, наподобяващо рокля. Това и един от любимите ни тоалети, особено, когато включва заострени обувки на висок ток.

Сет от три части

Крадем идеи от гардероба на: Елвира Далакова

И макар д виждаме Елвира с тесни дънки това не означава, че тя изневерява на модните трендове, един от които е и този дълъг, широк панталон. Той е ефирен и придава женственост на фигурата, а изрязаното бюстие чудесно подчертава високата талия. Топът и връхната дреха са в един десен и това допринася панталонът да е откроява още повече.

Малката черна рокля

Крадем идеи от гардероба на: Елвира Далакова

Тук виждаме един закачлив вариант на класическата черна рокля. Елвира залага на къса кройка, тънки презрамки и принт с целувки. Доста романтично, не мислите ли?

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay