Крадем идеи от гардероба на: Елена Сергова

Крадем идеи от гардероба на: Елена Сергова

Признаваме, че в последно време бяхме поизгубили модното си вдъхновение, но ето че отново сме тук с нов порив да откраднем още много идеи, криещи се в гардеробите на известните у нас дами. Модните течения се променят толкова бързо, а социалните мрежи изобилстват от еднотипни идеи и стилове. Между залитането по трендове и откриването на собствен стил, задачата да намерим нещо, което да запали искрицата у нас се оказва нелека задача, но все пак съществуват дами, които наистина знаят как да ни "жъгнат", когато става дума за мода.

Пригответе се за нова порция "кражби", кои от кои по оригинални и пленяващи!

За да се завърнем грандиозно, сме си избрали героиня, която спечели сърцата на мнозина. Това е хубавата Елена, която завладя втория сезон на "Ергенът" и определено остави следа не само с неповторимия си изказ, но и с начина, по който се облича. Сякаш всяка дреха, до която тя се докосне, се превръща в нещо специално.

Ето какво ще си откраднем тази седмица:

Ако ни следите редовно, вероятно сте запознати с нашата страст към дамските костюми. Особено сега, когато светът навън се е пробудил за нов живот, идва време за ярки, живи цветове. Трябва да признаем, че носенето на костюм някак ни извисява и наистина ни кара да се почувстваме като "шефките" на деня. Този зелен сет включва сако с широки ръкави и връзки, както и дълъг, свободен панталон и наистина носи girl boss vibe, точно както Елена го описва.

Като ценители на красивите обувки, знаете, че обожаваме сандалите с тънки каишки. Тези, които Елена представя в един от своите постове определено превръщат крака в произведение на изкуството, не мислите ли?

Сатенираните поли са друга наша страст - ако може във всякакви дължини и различни цветове. Искаме ги всичките! Маслиненото зелено, на което е заложила Елена е сред модерните цветове за лято 2023, а моделът е толкова универсален, че можете да го съчетаете, както с елегантни обувки, така и с по-небрежни.

Откакто видяхме това кимоно, то не ни излиза от главите. Имаме някаква неудържима слабост към японската стилистика и начините, по които можем да я пренесем във всекидневните си визии. Нищо не може да се сравни с чувството да се премениш в тези феерични одежди!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay