Металически дрехи: Как да ги съчетавате правилно

Дрехи в металически цветове са хит в момента и могат да ви накарат да изглеждате наистина феноменално. С тяхна помощ може да създадете стилен и изразителен визуален ефект. Металическите цветове, като сребро, злато, розово злато и бронз, са модерни и могат да бъдат използвани в различни комбинации.

Но как да ги съчетавате правилно?

Баланс

Когато носите металически дрехи, е важно да пазите баланса и да правите тоалета прекалено натруфен. Не е нужно да сте облечени в металически цвят от глава до пети, за да постигнете  добър ефект. Вместо това, изберете един или два акцентни елемента, които да подчертаят вашия тоалет.

Комбинирайте с неутрални цветове

Металическите цветове се комбинират добре с неутрални цветове като черно, бяло, сиво и бежово. Това съчетание може да придаде на тоалета ви изискан и модерен вид.

Експериментирайте с контрасти

Металическите цветове могат да бъдат страхотен акцент във визията ви. Например, комбинирайте сребърни обувки с черна рокля или златна блуза с дънки.

Допълнете с металически аксесоари

Ако не сте готови за металическо облекло, можете да добавите металически аксесоари към стандартния си тоалет. Например, гривни, обици или чанта в металически цвят могат да допълнят визията ви и да създадат ефектен завършек.

Съчетавайте различни металически цветове

Не се ограничавайте само до един металически цвят. Комбинирайте злато и сребро или други нюанси, за да създадете интересен визуален ефект.

Избягвайте твърде много блясък

Внимавайте да не прекалявате, тъй като това може да направи визията ви твърде натруфена и кичозна. Най-добре е да се придържате към сдържан и семпъл стил.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay