Третият албум на Дуа Липа официално излиза през 2024 г.

Още музика от Дуа Липа е на път. Звездата разкри, че завършва третия си албум, който според нея трябва да излезе през 2024 г. 

Процесът на създаване на третия ѝ албум, казва тя пред New York Times, е бил "затворен и вълнуващ" и добавя, че не е сигурна какво ще си помислят феновете за него. "Нямам представа каква ще бъде реакцията, след като излезе, така че съм леко нервна", казва тя.

Въпреки че Липа потвърди, че следващият проект все още ще бъде поп в основата си, този път той също ще има елементи на психеделия от 70-те години на миналия век, според The Times. Тя също така споделя, че този следващ проект ще бъде "по-личен". Все пак тя казва, че не се опитва точно да разголи душата си пред света. "Мисля, че това е маркетингов инструмент: Колко искрен можеш да бъдеш?" добавя тя. "Също така не отделям толкова много от живота си, за да могат хората да се ровят в музиката по този странен, аналитичен начин."

Липа издаде втория си албум "Future Nostalgia" през март 2020 г. и оттогава кариерата ѝ само процъфтява. Тя стартира организация, наречена Service95, която се нарича "глобална редакционна платформа, основана от Дуа Липа", която "обхваща уебсайт, седмичен бюлетин, подкаста "Дуа Липа: На вашите услуги" и клуба за книги Service95." Тя също направи своя филмов дебют с ролята си на русалката Барби в "Барби" през юли, а песента ѝ "Dance the Night" беше акцент от саундтрака на филма.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay