Дяволски яйца за милиони долари

Тайна съставка ги превръща в най-добрите дяволски яйца, които някога сте яли.

Дяволски яйца за милиони долари
Pexels

Не мислехме, че класическите дяволски яйца могат да станат по-добри, докато не опитахме тази рецепта. Кремообразният пълнеж е ултра богат с плътна, пищна текстура, която се съчетава идеално с нежни твърдо сварени белтъци. Какво ги прави достойни за титлата за милион долара? Две супени лъжици масло в пълнежа. Майонезата е кремообразният елемент в повечето рецепти с дяволски яйца, но тук сме добавили и масло, за да създадем най-кадифения гладък пълнеж. Оцетът в жълтата горчица в рецептата за пълнеж помага да се преодолее богатството на маслото и майонезата.

Има няколко тайни за постигане на успех с дяволско яйце за милиони долари. Първо, ще искате да използвате масло в пълнежа. Това му позволява да се смеси равномерно с другите съставки за крайната кремообразна текстура. Второ, нашата кухня препоръчва използването на несолено масло, за да можете да контролирате нивото на солта в рецептата. Американският съвет за яйца съветва да изхвърлите дяволски яйца, които са били извън хладилника повече от два часа. 

Покрийте готовите си домашно приготвени дяволски яйца с класически гарнитури като червен пипер и див лук или използвайте тази рецепта като основа, за да станете креативни. Дяволските яйца за милион долара са страхотни гарнирани с хрупкав бекон и сирене, нарязани кисели краставички, лют сос и дори пушена сьомга. Възможностите са безкрайни, когато допълвате тази лесна рецепта за дяволски яйца.

  • 12  големи яйца

  • 4 супени лъжици жълта горчица

  • 1/2 чаша майонеза

  • 2 супени лъжици масло

  • Сол

  • черен пипер

  • червен пипер

Упътвания

  1. Охладените твърдо сварени яйца разполовете по дължина.

  2. Внимателно извадете жълтъците и ги прехвърлете в малка купа. Намачкайте жълтъците с вилица, докато заприличат на фини трохи.

  3. Разбъркайте майонезата, горчицата и омекналото масло, докато се смесят много добре. Подправете със сол и черен пипер.
  4. Загребвайте с лъжица от сместа във всяка белтъчна половинка. Отгоре поръсете с червен пипер.
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay