Не мислехме, че класическите дяволски яйца могат да станат по-добри, докато не опитахме тази рецепта. Кремообразният пълнеж е ултра богат с плътна, пищна текстура, която се съчетава идеално с нежни твърдо сварени белтъци. Какво ги прави достойни за титлата за милион долара? Две супени лъжици масло в пълнежа. Майонезата е кремообразният елемент в повечето рецепти с дяволски яйца, но тук сме добавили и масло, за да създадем най-кадифения гладък пълнеж. Оцетът в жълтата горчица в рецептата за пълнеж помага да се преодолее богатството на маслото и майонезата.
Има няколко тайни за постигане на успех с дяволско яйце за милиони долари. Първо, ще искате да използвате масло в пълнежа. Това му позволява да се смеси равномерно с другите съставки за крайната кремообразна текстура. Второ, нашата кухня препоръчва използването на несолено масло, за да можете да контролирате нивото на солта в рецептата. Американският съвет за яйца съветва да изхвърлите дяволски яйца, които са били извън хладилника повече от два часа.
Покрийте готовите си домашно приготвени дяволски яйца с класически гарнитури като червен пипер и див лук или използвайте тази рецепта като основа, за да станете креативни. Дяволските яйца за милион долара са страхотни гарнирани с хрупкав бекон и сирене, нарязани кисели краставички, лют сос и дори пушена сьомга. Възможностите са безкрайни, когато допълвате тази лесна рецепта за дяволски яйца.
-
12 големи яйца
-
4 супени лъжици жълта горчица
-
1/2 чаша майонеза
-
2 супени лъжици масло
-
Сол
-
черен пипер
-
червен пипер
Упътвания
-
Охладените твърдо сварени яйца разполовете по дължина.
-
Внимателно извадете жълтъците и ги прехвърлете в малка купа. Намачкайте жълтъците с вилица, докато заприличат на фини трохи.
- Разбъркайте майонезата, горчицата и омекналото масло, докато се смесят много добре. Подправете със сол и черен пипер.
- Загребвайте с лъжица от сместа във всяка белтъчна половинка. Отгоре поръсете с червен пипер.
0 | 0 |