"Никога няма да те забравя": Кортни Кокс и Мат Лебланк с емоционални постове, посветени на Матю Пери

"Толкова съм благодарна за всеки момент с теб, Мати и ми липсваш всеки ден", написа Кортни Кокс в емоционален пост в чест на Матю Пери, с когото се сбогувахме наскоро.

В публикацията тя споделя един от любимите си моменти с актьора, а именно сцената, в която Моника и Чандлър се събуждат в едно легло в Лондон.

"В тази сцена, преди да започнем да играем, той прошепна забавна реплика, която да кажа. Често правеше такива неща. Беше забавен и мил", спомня си тя в поста.

Друг "приятел", който сподели мислите си по повод загубата на Пери бе обичаният Мат Лебланк, изиграл ролята на Джоуи в "Приятели".

"С натежало сърце казвам сбогом. Времената, които прекарахме заедно, честно казано са сред любимите моменти в живота ми. За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те наричам мой приятел", написа Лебланк.

Той допълва, че винаги, ще се усмихва, когато мисли за актьора и никога няма да го забрави.

"Разпери криле и лети, братко, най-накрая си свободен. Много любов. И предполагам, че задържаш 20-те долара, които ми дължиш", продължава шеговито Лебланк.

В края на октомври актьорите от "Приятели" публикуваха съвместно изявление по повод смъртта на техния прител и колега Матю Пери. 

"Всички сме толкова опустошени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от актьорски партньори. Ние сме семейство. Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да преценим тази необозрима загуба. След време ще кажем повече, както и когато можем", написаха те.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay