Doja Cat загуби над 250 000 последователи в Instagram, след като нападна своите фенове

Doja Cat загуби над 250 000 последователи в Instagram, след като нападна своите фенове
Instagram

Съобщава се, че Doja Cat е загубила повече от 250 000 последователи в Instagram след публичния си спор с лоялната си фенбаза по-рано тази седмица, според Daily Mail .

Огромната загуба в платформата идва дни след като 27-годишната носителка на "Грами" разкритикува най-големите си фенове, които се наричат ​​"Kittenz".

"Моите фенове не се самоименуват по дяволите", написа тя в Threads. "Ако наричате себе си "коте", това означава, че трябва да свалите телефона си, да си намерите работа и да помогнете на родителите си с къщата."

Когато нейните верни фенове посочиха, че тя е измислила термина преди години, Доджа каза, че е измислила псевдонима като "тийнейджър алкохолик".

Когато фен попита как трябва да променят своите социални мрежи, рапърката каза на поддръжниците си, че трябва да "изтрият" "целия си акаунт и да преосмислят всичко". Освен това Доджа изкритикува фенове, които използват нейното официално име - Амала Ратна Зандиле Дламини - в своите акаунти в социалните медии.

"Това, че правиш името ми твой никнейм, е страховито като дявола", написа тя и по-късно изтри.

След като фен акаунт на Тейлър Суифт каза на Doja, че тя би била "нищо" без феновете си, които я подкрепят, музикантката отговори: "Никой не ги е принуждавал, [не знам] защо ми говориш така, сякаш си ми майка кучка, звучиш като луд човек."

Суровият подход на певицата накара няколко от нейните най-големи фен страници – включително The Kittens Room, Doja HQ и Doja Cat News – да изтрият акаунтите си в Twitter.

"Doja беше злобна към феновете си заради думата "коте", сякаш името ѝ не е doja CAT и не беше облечена като котка и мяукаше през цялото интервю преди няколко месеца,", написа фен в Туитър,  споменавайки котешката визия по време на Met Gala през 2023 г.

Оттогава Doja е деактивирала акаунта си в Threads.

Освен грубите си отговори, певицата на "Woman", която обръсна главата и веждите си в Instagram Live миналото лято, шокира феновете си с новия си външен вид, който мнозина смятат за "демоничен". Миналия четвъртък тя сподели снимка на новата си ярко розова прическа, допълнена с огромен бляскав дизайн на паяк на тила.

А през май певицата дебютира с огромна татуировка на скелет на прилеп , която покрива целия ѝ гръб.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay