Oops, she did it again: Бритни Спиърс отново позира гола в Instagram (СНИМКИ)

Бритни Спиърс захвърли банските, докато беше на плажа в сряда и се погрижи да улови момента за своите 42 милиона последователи в Instagram. 40-годишната певица се показа в цялата си прелест, докато позираше само с червена шапка с широка периферия.

На снимките Спиърс използва ръцете си, за да прикрие разголените си гърди, а с помощта на червено емоджи със сърце тя прикри долната си половина.

Въпреки че мнозинството от феновете на Спиърс отправиха своите най-добри пожелания към певицата, други бяха малко сурови към избора ѝ да се съблече на плажа, където има други хора.

Това не е първата гола снимка на Бритни и сме убедени, че няма да е последната. Освен с видетата, в които танцува провокативно пред камера, тя почти всекидневно шокира своите фенове с предизвикателни фотоси, които оставят малко на въображението. След като се измъкна от консерваторството Спиърс се чувства все по-свободна изрази себе и очевидно избира да го направи по най-провокативния начин.

Миналия месец певицата публикува няколко клипа на, които прави слънчеви бани гола до кръста, докато е на почивка на яхта със съпруга си Сам Асгари.

Ако не друго, то със сигурност мъжката аудитория е във възторг от постовете. Очевидно Бритни се чувства по-свободна от всякога и не се страхува да го покаже. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay