Аутист ли е Кание Уест?

Кание Уест твърди, че е аутист в ново съобщение до Илън Мъск.

Рапърът помоли своя приятел Иън Конър да сподели екранни снимки в Instagram на предполагаемите му съобщения до съоснователя на Tesla, в които той също така декларира, че не е с биполярно разстройство.

"Кога ще говорим. Не ми дължиш нищо", започват текстовете, публикувани рано в сряда.

"Никога повече не трябва да говориш с мен, но ако говорим Естеството на връзката трябва да се промени, не съм биполярно, имам признаци на аутизъм от автомобилната ми катастрофа [2002]", каза той, имайки предвид известната си катастрофа, която доведе до хитовата му песен "Through the Wire", в която той рапира със затворена челюст.

46-годишният Уест за първи път разкри, че е бил диагностициран с биполярно разстройство през 2018 г., но години по-късно заяви по време на тирада в Twitter, че е бил "психически погрешно диагностициран".

"Така че ще кажа това отново, бях психически погрешно диагностициран и почти упоен, за да ме превърнат в управляема добре възпитана знаменитост", туитна той през 2022 г.

В новите съобщения Уест също се позовава на бившата си съпруга Ким Кардашиян, като твърди, че казва на Мъск, че не може да гледа как Ким пази децата ми от него. Рапърът завърши своите послания, като разкритикува 52-годишния Мъск за това, че го описва като "приятел", за да може Уест да привлече "аудиторията си към своята бореща се платформа", имайки предвид Twitter.

Конър, който е стилист, също сподели съобщение на Уест, в което му казва да пусне екранните снимки "на обществеността".

Уест бе принуден да привлече Мъск, след като му беше забранен достъп до платформата след поредица от антисемитски изказвания, една от които включваше рапъра Диди.

"Трябва да ви използвам като пример, за да покажа на евреите, които ви казаха да ми се обадите, че никой не може да ме заплашва или влияе", отговори той на рапъра.

Не е ясно какво е подтикнало Уест да се върне обратно към социалните мрежи, тъй като той беше зает със съпругата си Бианка Ченсори в Европа. 

Въпреки че Уест твърдеше, че 42-годишната Кардашиян крие четирите им деца от него, изпълнителят беше сниман със сина си Сейнт на футболен мач в Италия само преди няколко седмици. Дуетът баща-син седна в луксозна ложа, където Уест беше забелязан да пише съобщения по телефона си през целия мач.

Бившата двойка беше женена от 2014 г. до 2022 г., а Кание се ожени тайно за 28-годишния модел миналия декември.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay