Бионсе организира тайна премиера по повод новия си филм

Бионсе привлече вниманието на Холивуд в събота вечер, като проведе тайно организирана световна премиера на нейния филм-концерт "Renaissance: A Film by Beyoncé" в Samuel Goldwyn Theatre в Бевърли Хилс.

Филмът, който документира световното ѝ турне на Renaissance, ще бъде пуснат в САЩ на 1 декември чрез големи изложбени вериги, включително AMC, Regal и Cinemark. Феновете на Бионсе отбелязаха, че на 1 декември се отбелязва и Световният ден за борба със СПИН – певицата посвети своя албум "Renaissance" на покойния си братовчед Джони (тя го нарича "чичо Джони"), който почина от заболяване, свързано със СПИН.

Подробностите за премиерата бяха пазени в тайна, като гостите бяха поканени със запазена дата, която включваше само началния час на прожекцията в 19:00 часа и дрес кода. Мястото, което се оказа Goldwyn Theatre, бе предоставено по-малко от 24 часа преди началото на тържествата. Гостите бяха посъветвани да се возят до адрес в Бевърли Хилс, където бяха насочени към мястото на прожекцията. "Хромираният килим" започна в 17:30 ч. Сред присъстващите бяха Лизо, Джанел Моне и бившите колежки на Бионсе от Destiny's Child Кели Роуланд и Мишел Уилямс. Присъстваха също и звездата от "Малката русалка" Хали Бейли, Ава Дюверней, Тайлър Пери, Иса Рей, звездата от "Чернокожи" Марсай Мартин, Лаверн Кокс, Ниси Наш-Бетс, Габриел Юниън, Летоя Лукет, бившият шеф на BET Networks Дебра Лий и модел музикант Шон Рос.

Бионсе влезе в театъра, когато светлините бяха приглушени и говорител напомни на гостите, че не са разрешени снимки или видеозаписи. Телефоните бяха заключени в охранителни чанти.

Сребърни торбички, съдържащи тестер от парфюма на Бионсе в размер за пътуване, бяха поставени на местата на всички. Пуканките бяха сервирани в метални ренесансови кофи с вода, предлагана в подходящи чаши.

Ще има премиера и на 30 ноември в Лондон.

Докато Бионсе се появи изненадващо на премиерата на концертния ѝ филм на Тейлър Суифт в Лос Анджелис, певицата в момента е на турне в Южна Америка и е малко вероятно да участва в събитието на Queen B. Въпреки това Суифт изглежда е свободна да присъства на празненствата в Лондон.

Трейлър на "Renaissance", пуснат през септември, включва кадри на Бионсе, която репетира с най-голямата си дъщеря Блу ​​Айви Картър, както и близнаците Руми и Сър.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay