Бритни Спиърс: "Скъсах се от работа за тази книга"

Бритни Спиърс: "Скъсах се от работа за тази книга"
Instagram

Бритни Спиърс казва, че си е "скъсала задника от работа", за да напише мемоарите си по бомбастичен начин.

41-годишната поп икона обяви във вторник, че книгата ѝ "Жената в мен" ще се появи на пазара на 24 октомври. Обръщайки се към своите фенове в Instagram след съобщението, принцесата на попа каза, че се е подложила на "много терапия”, която я е направила готова да поеме толкова голям проект.

"Добре, момчета, книгата ми ще излезе много, много скоро", каза тя на своите 42 милиона последователи в социалната мрежа.

"Скъсах задника си от работа за тази книга, подложих се на много терапия, за да направя тази книга, така че по-добре да ви хареса. И ако не ви харесва, това също е добре.", допълни тя.

След това певицата публикува второ видео, в което тя казва почти същото, но съпругът й Сам Асгари беше чут да ѝ казва, че това е твърде много.

Във видеото Спиърс пее "Kokomo" наThe Beach Boys, намеквайки за предстоящо пътуване до Бермудите. Във вторник издателството обяви, че нейните мемоари "осветяват непреходната сила на музиката и любовта – и значимостта на една жена, която разказва собствената си история" според собствените си условия.

Книгата "е смела и удивително вълнуваща история за свободата, славата, майчинството, оцеляването, вярата и надеждата", се казва в прессъобщението.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay