Бритни Спиърс разкри защо обръсна главата си през 2007 г.

След 16 години Бритни Спиърс най-накрая разкри защо позорно отряза цялата си коса преди да стане консерватор .

"Бях наблюдавана толкова много, докато растях. Бях оглеждана от горе до долу, хора ми казваха какво мислят за тялото ми, откакто бях тийнейджърка. Бръсненето на главата ми и разиграването бяха начините ми да се отдръпна", пише поп звездата в предстоящите си мемоари "Жената в мен", според откъс, публикуван от People Tuesday.

41-годишната Бритни обаче отбелязва, че след като баща ѝ Джейми Спиърс поема контрола върху нейните лични, медицински и финансови дела през 2008 г., тя вече няма думата в ежедневния си живот.

"Накараха ме да разбера, че тези дни са свършили", споделя тя. "Трябваше да си пусна косата и да се върна във форма. Трябваше да си лягам рано и да взема каквото и да е лекарството, което ми казваха."

Между поредица от престои в рехабилитация, носителката на Грами влиза във фризьорсия салон "Естер" в Тарзана, Калифорния, една вечер през 2007 г. и иска косата ѝ да бъде обръсната.

Собственичката на салона, Естер Тоньоци, отказва, така че Бритни взема нещата в свои ръце, като грабва машинката за подстригване и свършва работата сама, докато папараци щракат снимки през прозорците.

Последователните инциденти, които се случиха, докато тя преминаваше през развод и попечителство с Кевин Федърлайн, моментално превърнаха Бритни в жертва на таблоидите.

Но на следващата година, след като тя е хоспитализирана два пъти, Джейми отива в съда и се превръща в законен настойник на дъщеря си.

"Настойничеството ме лиши от женствеността ми, превърна ме в дете", пише Бритни в книгата си, която излиза в магазините на 24 октомври. "На сцената не бях човек. Винаги съм чувствала музика в костите и кръвта си; те откраднаха това от мен.

Звездата казва, че "не е заслужила" това, което семейството ѝ ѝ причинява.

"Жената в мен беше потисната дълго време", пише тя. "Искаха от мен да бъда дива на сцената... и да съм робот през останалото време."

След като Бритни свидетелства срещу "злоупотребяващото" си настойничество в открито съдебно заседание през 2021 г., съдия от Лос Анджелис отстрани Джейми, който сега е на 71 години, преди да прекрати споразумението напълно.




0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay