Деми Мур е с разбито сърце, след като Брус Уилис не успява да я разпознае

Деми Мур e с разбито сърце, след като бившият ѝ съпруг Брус Уилис не успяа да я разпознае, предава CloserКогато американската актриса посещава актьора след пътуване до Италия през лятото, 60-годишната жена се оказва изправена пред сърцераздирателно осъзнаване.

Говорейки пред списанието, източници твърдят, че 68-годишният актьор, който се бори с фронтотемпорална деменция, вече не е в състояние да разпознае Деми Мур, бившата си съпруга, с която споделя три дъщери. Двамата се женят през 1987 г. и остават заедно 13 години, споделяйки три деца заедно: Румър, 35, Скаут, 32, и Талула, 29.

"Деми поддържаше връзка с децата и съпругата на Брус, Ема Хеминг. Но тя нямаше представа, че той се е влошил толкова. Докато Деми беше в Италия, споменът на Брус за нея е "избледнял". Деми можеше да каже, че той наистина не я разпознава", споделя близък до семейството човек пред Walesonline.

Въпреки това източникът твърди, че той все още може да разпознае съпругата си Ема и децата си понякога. Той споделя още, че Уилис "изразил радост", когато най-голямата му дъщеря Румър влязла в стаята с новороденото си бебе, Лу. Според Closer източникът също твърди, че Брус понякога е "агресивен" и "преживява физически упадък".

Брус влезе в заглавията миналата година, след като стана публично достояние със състоянието си. Неговото опустошително заболяване беше разкрито за първи път през пролетта на 2022 г., когато семейството му обяви, че звездата има афазия.

Припомняме, че състоянието засяга способността на човек да разбира езика и да общува. Те потвърдиха, че той ще се оттегли от актьорството. По-късно беше обявено, че неговата здравословна битка е резултат от фронтотемпорална деменция. Според NHS, фронтотемпоралната деменция е необичаен тип деменция, която причинява проблеми с поведението и езика.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay