Джесика Симпсън сподели разтърсваща снимка, с която отпразнува трезвеността си

Певицата не пие от години!

Джесика Симпсън отбеляза шест години трезвеност, като сподели своя снимка, на която е неразпознаваема, направена в деня, в който певицата решава да спре да пие.

На кадъра тя изглежда тъжна, но замислена, седейки на дивана в розов анцуг и взирайки се в далечината, докато лъч светлина огрява лицето ѝ.

Симпсън сподели отново снимката, която първоначално публикува в мрежата си в Instagram на 1 ноември 2021 г., за да отпразнува четири години откакто не пие, в Стори в четвъртък и написа "преди 6 години".

"Този ​​човек в ранната утрин на 1 ноември 2017 г. е неузнаваема версия на мен", пише тя в описанието. "Сбъсках се с толкова много самооткриване и изследване. Знаех, че точно в този момент ще си позволя да си върна светлината, да покажа победа над вътрешната си битка за самоуважение и да се боря с този свят с пронизваща яснота.”

 

43-годишната изпълнителка обясни, че трябва да спре да пие алкохол, защото я "изтощава" и "умът и сърцето ѝ не могат да кръжат в една посока".

"Исках да почувствам болката, за да мога да я нося като почетен знак", продължава тя. "Исках да живея като лидер и да прекъсна цикли, за да продължа напред – никога да не поглеждам назад със съжаление и разкаяние за избор, който съм направила и бих направила през останалата част от времето си тук, в този красив свят."

Симпсън, която свали 45 килограма, след като спря да пие, признава, че пиенето не е нейният проблем, а по-скоро липсата на любов към себе си и самоуважение, но тя преоткрива себе си и започва отначало.

"Справих се добре със страховете и приех етапите от живота си, които са просто тъжни. Притежавам личната си сила с душевна смелост", заключва тя.

Изпълнителката обсъди откровено битката си с алкохолизма в мемоарите си от 2020 г. със заглавие "Open Book". Там тя обяснява, че е започнала да пие и да приема хапчета по време на връзката си с Джон Майер през 2007 г., след развода с Ник Лачи.

"Той беше толкова умен и се отнасяше към разговора като към приятелско състезание, което трябваше да спечели", пише тя за носителя на Грами. "Когато се опитвах да се върна към монолога, който той водеше със себе си, той оспорваше казаното от мен и аз млъквах. Толкова се страхувах да не го разочаровам, че дори не можех да му пиша, без да ми провери граматиката и правописа."

Нарастващите несигурност и натиск подтикват Симпсън към алкохола, който да успокои безпокойството си.

"Разчитах на алкохола, за да маскирам нервите си.", допълва Симпсън.

Симпсън се омъжи за Ерик Джонсън през 2014 г. и имат три деца.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay