Защо Джъстин Бийбър отхвърлил предложението на Ъшър да участва с него на Супербоул

Ъшър помолил Джъстин Бийбър да участва в неговото шоу на полувремето на Super Bowl - но певецът му отказал, казват източници на Page Six.

Преди събитието в неделя, дългогодишното приятелство на Бийбър с Ъшър предизвика слухове в социалните мрежи, че двамата ще се обединят на сцената пред тълпата от 65 000 души и глобалната публика от милиони.

Вместо това, Бийбър и съпругата му Хейли гледаха шоуто на бившия му ментор от комфорта на апартамента на съсобственика на Fanatics Майкъл Рубин, който струва 2,5 милиона долара..

Източник от музикалната споделя пред медията, че между Ъшър и Джъстин няма конфликт. Бойбър просто не е бил готов за това.

Ъшър направил всичко възможно, за да се опита да убеди Бийбър, за да отдаде почит на тяхната история заедно.

Звездата има голяма заслуга за създаването на марката Bieber. Ъшър помага на младежа да намери световна слава само на 13 години, след като бива открит от музикалния магнат Скутер Браун и двойката прави дует "Somebody to Love" през 2010 г.

През 2019 г. Бийбър разкри за борбите си с безпокойствотоПрез септември 2022 г. той отмени оставащите дати от турнето си "Justice" след диагнозата си със синдрома на Рамзи Хънт.

В допълнение към болезнения обрив, синдромът може да причини парализа на лицето и загуба на слуха. По това време музикантът написа, че турнетата са му се отразили доста сериозно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay