Защо Пабло Чапеля не позволява на дъщеря си да гледа "Новите съседи"?

Името Пабло Чапеля може би не ви говори много, но, ако чуете "Мерегне, меренге" или "Спартак!", веднага ще се сетите за култовия персонаж от "Новите съседи" Амадор Ривас. Да, Пабло е актьорът,изиграл  емблематични "Капитан Салам" в Испанския сериал "Новите съседи".

За разлика от образа си на безработен, разведен баща и рогоносец, на когото нищо не му върви в живота, Пабло всъщност е повече от успешен в кариерата си, има щастливо семейство и е огромна звезда в социалните мрежи. И докато за екранния Амадор знаем много, то за не знаем почти нищо за този така забавен актьор.

Най-личната страна на Пабло Чапеля: съпругата и дъщеря му

Пабло Чапеля разказва, че е срещнал любовта на живота си, Наталия Пуенте, докато е работил. Тя е част от гардероба на сериала "Новите съседи" и откакто двамата се запознават са минали цели 15 години. Двамата имат седемгодишна дъщеря на име Валентина. Но щастлив ли е актьорът от това, че е срещнал любовта именно на рабтното си място?

"Това е нож с две остриета, защото когато работиш толкова усърдно върху проект, се случват забавни неща, а понякога -не толкова забавни. Да си с партньор е хубаво, защото те разбират средата и освен това какво се случва там, го носиш у дома и продължаваш да говориш за него. Трябваше да кажем "нека спрем да говорим за работа". споделя той.

Преди време Пабло сподели, в предаването на Пас Падиля, че не позволява на дъщеря си Валентина да гледа "Новите съседи". Валентина не гледа сериала, защото той смята, че "не е подходящо съдържание за нея".

"Опитвам се да не я карам да го гледа, но въздействието на сериала е толкова голямо, че много от съучениците ѝ знаят за него." "Аз, като Пабло, не споделям отношението на Амадор Ривас. Ценностите ми са много далеч от това”, добавя той.

Всъщност, за разлика от Амадор, Пабло Чиапеля е много всеотдаен и помага на хората. Следващата история е точен пример за това.

Мариола, майка на момче на име Емилио, иска синът ѝ с разстройство от аутистичния спектър да се срещне с Пабло Чапеля на когото се възхищава за ролята му на Амадор в "LQSA". майката твърди, че синът ѝ е научил много благодарение на сериала като например силата, която имаш, за да продължиш напред и любовта, която изпитваш към майка си.

"Това е истина, това, което се случва в сериала, не е”, е част от посланието на актьора при срещата им.



5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay