Кайли Дженър се появи по бельо на Седмицата на модата в Париж

По бели гащи, буквално!

За петъчното шоу на колекцията Loewe Spring Summer на Седмицата на модата в Париж Кайли Дженър пристигна облечена с "облекло" от марката. Тоалетът вклюваше бели бикини, които тя бе съчетала с бял потник. Въпреки че красавицата не носеше панталони, тя носеше чифт черни прозрачни чорапогащи под долната част на бельото.

Върху меко казано небрежния ансамбъл Дженър бе наметнала дълго сиво палто с големи джобове и големи ревери, което бе комбинирала с високи ботуши на ток. Цялостната визия беше допълнена с огромни слънчеви очила и семпъл грим, включително устни в nude червило.

Кайли Дженър се появи по бельо на Седмицата на модата в Парижinstagram.com/kyliejenner

Дженър дава всичко от себе си по време на тазгодишната Седмица на модата в Париж, обличайки се нестандартно за всяка колекция, на която присъства. Тя бе видяна на подиума на Coperni в къса кожена мини-рокля от дизайнера с тънки презрамки, дълбоко деколте и пристегнати дрехи, които подчертаваха фигурата ѝ. Роклята бе решена в синьо и черно, комбинирана с чифт тъмносини токчета, създадени от дизайнерите Sébastien Meyer и Arnaud Vaillant. Дженър остави дългата си черна коса пусната и носеше наситено розово червило и слънчеви очила без рамки.

Кайли Дженър се появи по бельо на Седмицата на модата в Парижinstagram.com/kyliejenner

Във визия от четвъртък Дженър отново избра дълбоко деколте без презрамки с конструиран корсаж, който плавно преминава в дълга прилепнала пола.

Кайли Дженър се появи по бельо на Седмицата на модата в Парижinstagram.com/kyliejenner

Тя бе допълнила роклята от синьо кадифе с черни аксесоари, включително черни заострени токчета, които едва се виждат  под подгъва, малка черна чанта и изискан черен чокър с тежка висулка. Косата на Дженър беше вдигната в изискана прическа и тя носеше яркочервено червило за още по-драматичен ефект.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay