Каква е символиката зад името на новородения син на Линдзи Лоън?

Линдзи Лоън официално стана майка! Лоън и Бадер Шамас се ожениха през 2022 г. и вече си имат момченце. Двойката избра арабско име за бебето си - Луай, което означава "силен" и "стабилен". Чрез избора си те показват какъв искат да бъде синът им.

Лоън говори пред Allure за това, че е развълнувана за тази следваща глава в живота си. 

"Нямам търпение да видя какво е чувството и какво е просто да си майка", казва тя. 

Това е нещо, за което Лоън е добре подготвена, ако попитате малката ѝ сестра Али. Пред People тя споделя, че Линдзи е невероятна и е родена майка.

Сигурни сме, че леля Али няма търпение да се запознае с малкия Луай, ако вече не го е направила!

Линдзи Лоън ще отглежда момченцето си в Дубай

Лоън и Шамас планират да отгледат Луай в Дубай. И докато актрисата ще посвещава голяма част от времето си на своето бебе, тя все още планира да продължи да играе, според Us Weekly.

Линдзи Лоън стана звезда, след като изигра близначките Ани и Хали в римейка на "Капан за родители" от 1998 г. След това, благодарение на филмите от началото на 2000-те "Freaky Friday" и "Mean Girls", тя се превърна в суперзвезда. Животът ѝ се преобърна, заради провали в боксофиса и правни проблеми. В крайна сметка тя отдели известно време от актьорството и се премести в Дубай и отвори няколко вече несъществуващи нощни клуба. Но актрисата изглежда се връща към актьорството и доказва, че е готова да се справи с рестартирането на кариерата си със сделка за два филма с гиганта Netflix.

Първият филм за стриймъра беше "Falling for Christmas" и по време на престурнето си за филма тя започва, че може да е бременна, според AllureТест за бременност, направен у дома, потвърждава нещата и тя споделя, че е разкрила новината на съпруга си почти веднага след като е разбрала. 

"Влязох в стаята", казва Лоън пред Allure. "Хвърлих теста. Помислих си: "Познай какво?" Той казва: "Ние сме?" И това беше! Те съобщиха на света чрез  Instagram със снимка с надпис "Очаквайте скоро". 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay