Ким Кардашян разкри какви са изискванията ѝ към мъжете

Ким Кардашян разкри какви са изискванията ѝ към мъжете
Instagram.com/kimkardashian

Ким Кардашян изпадна в откровения за това, което търси в един мъж на фона на слуховете за романса ѝ с Одел Бекъм-младши.

Ким разкрива, че държи списък с характеристиките, които иска в партньора си на телефона си по време на интервю за подкаста на Джеймс Кордън "This Life of Mine" в четвъртък.

"Отговорност за действията. Хубави зъби. Имат добро поведение — казва тя, четейки от списъка си. "Не ми се налага да гледам дете през цялото време. Искам да кажа, просто добър, истински човек, който е мотивиран и също има свои собствени мотивации в живота – списъкът е толкова дълъг."

43-годишната Кардашян пояснява, че "не е толкова заблудена", за да мисли, че един мъж ще е способен на покрие всяко едно изискване.

"Ще има настроения, в които просто си казвам "Знаеш ли какво? Разбирам, че животът ми е наистина голям и разбирам, че е необходим наистина, наистина, наистина специален, уникален човек, който да иска да се справи с това", продължава тя.

Риалити звездата признава, че "не е самотна".

"Добре съм. Имам децата си, имам работа, имам семейството си, но би било хубаво да споделиш живота си с някого, но когато го направиш, това е толкова голям ангажимент, че не го приемам леко", добавя Кардашян .


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay