Ким и Кортни Кардашян се скараха за...

Ким и Кортни Кардашян се скараха за...

Нещата между Ким и Кортни отново ескалират в предаването The Kardashians. Но какво толкова делят тези двете? Кортни твърди че Ким е откраднала сватбения ѝ стил и е спечелила от това благодарение на сътрудничество с Dolce & Gabbana. Дами и господа, проблемите на богатите хора...

Така или иначе, Ким и Кортни седнаха да изяснят нещата пред камерите и докато разговорът беше доста хладен, Ким изрази своето разочарование, когато Корт продължи да твърди, че цялата италианска долче вита сватба е била нейна оригинална идея.

"Омъжих се в Италия", каза Ким по време на интервю пред камерата. "Казвам ли, че ме копирахте, като се оженихте в Италия? Кой участва на сватбата ми? Андреа Бочели. Кой участва на сватбата на Кортни? Андреа Бочели. Ти открадна шибаната ми сватбена държава и сватбения ми изпълнител. Андреа Бочели е любимият ми певец на всички времена, но аз копирам нейния начин на живот dolce vita.”

Ким каза на Кортни, че всички приемат, че сватбата ѝ е спонсорирана от D&G, като се има предвид, че се е провела в дома им. Но Корт отвърна, казвайки: "Не беше спонсорирано. Знам това и не ме интересува какво мисли някой. Не направих този избор за сватбата си, заради парите.”

Да видим какво ще каже президентът на Италия по този случай...

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay