Колегите на Хосе Луис Хил не го посещават?

Изминаха две години, откакто Хосе Луис Хил бе принуден да се оттегли от телевизията по здравословни причини. Популярният актьор претърпя инсулт, от който все още се възстановява, а от най-близкото му обкръжение наруши мълчанието за моментното му здравословно състояние. Дъщеря му Ирен наскоро разкри в интервю как се възстановява баща ѝ и какви последствия е получил, като също така говори за бъдещето му в телевизията.

Преди две години новината, че актьорът е получил инсулт, шокира всички негови почитатели. Към днешна дата любимият актьор продължава бавен процес на рехабилитация и има много хора, които се чудят дали му предстои дълъг път, преди да се върне към актьорството. По този повод дъщеря му Ирен не се поколеба да даде яснота какви са реалните надежди на баща ѝ.

Здравословното състояние на Хосе Луис Хил

Младата жена казва пред испански медии, че това е много сериозен инсулт, който е оставил Хосе Луис Хил с много сериозни последствия. Някои последствия, които оказват влияние върху ежедневието му и които все повече забавят датата на очакваното му възстановяване. 

"Не мисля, че баща ми може да се върне в телевизията", разкрива Ирен, за да разсее съмненията за здравословното му състояние. Тя уверява, че семейството се справя "както може".

"Говорили сме с невролози, с рехабилитационния център и въпреки че никой не ни казва, че няма какво да правим, не предполагат, че ще се оправи ситуацията", обяснява дъщерята на актьора. "Не го виждам, но се надявам да греша и всичко да се промени към по-добро в бъдеще, въпреки че времето те кара да губиш надежда ", казва Ирен. Така че семейството няма много надежди за пълната рехабилитация на баща им, още по-малко за завръщането му към актьорството.

Въпреки това тя потвърждава, че Хосе е във възможно най-добрата форма. Той все още разпознава всички и научава всичко, което се случва около него. 

"Той е подвижен, но, разбира се, не е много млад мъж. Баща ми разпознава всички. Ако дойде някой да го види, той знае кой е, разбира всичко, но има проблеми с общуването ", посочва той.

Колегите му не го посещават?

Наскоро те отпразнуваха 66-ия рожден ден на актьора у дома, на скромно събиране с трите му деца, съпругата му и Ана Руис, актриса и приятелка на актьора, която според Ирен винаги го посещава. Нещо, което колегите му имат като висяща задача.

"Много от колегите му от "Новите съседи" не го посещават. И Хосе Луис е развълнуван, че ще го видят, той е много щастлив, но те явно са много заети", поясни тя.

"Всички негови колеги изпращат съобщения, изпълнени с оптимизъм, въпреки че ситуацията е сложна . Казаха се неща, които не отговарят на реалността на Хосе Луис, може би защото тези, които говорят, не знаят. Тя разкри още, че често му се обаждат по телефона и че го обичат и уважават и въпреки че му пожелават бързо възстановяване, това е нещо, което изглежда все по-далеч. "Всички искат да го видят активен отново, въпреки че днес това изглежда невъзможно", заключава тя.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay