Кортни Кардашян очаква първото си дете с Травис Баркър

Кортни Кардашиян и Травис Баркър официално увеличават семейството си. Кортни обяви, че е бременна с първото си дете с барабаниста на Blink-182 в Instagram.

Тя се появи в тълпата на един от концертите му, държейки табела, която гласеше: "Травис, бременна съм". Травис се спусна сред тълпата, за да я целуне. Къртни носеше прилепнало черно боди, показвайки за първи път изпъкналото си коремче. Видео тук.

Къртни и Травис бяха открити за своя опит с ин витро оплождане. През септември Кортни говори пред списание WSJ  за това защо са спрели процеса тогава.

"Започнахме инвитро, но аз спрях. Беше твърде много", кавза тя. "Взех си почивка, за да се съсредоточа върху нашата сватба."

През май Кортни отново отвори темата в първия епизод на третия сезон на "Семейство Кардашиан".за това защо са приключили с опитите. (Кадрите са заснети месеци преди излъчването.)

"Официално приключихме с IVF", каза тя в изповедалнята. "Бихме искали бебе повече от всичко, но аз наистина вярвам в това, което Бог е подготвил за нас. Ако това е бебе, тогава вярвам, че ще се случи.”

Тя казва, че въпреки че е замразила седем от яйцеклетките си, когато е започнала да се среща с Баркър, повечето не са оцелели и нито една от тях не е стигнала до ембрион.

Кортни има три деца от бившия си приятел Скот Дисик: Мейсън на 13; Пенелопа на 10 г. и Рейн на 8. Травис има три деца от бившата си съпруга Шана Моуклер: Ландън на 19; Алабама на 17 и доведената дъщеря Атиана на 24 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay