Кралица на красотата почина по време на операция на устните

Кралица на красотата почина по време на операция на устните

24-годишната Мис Венецуела, Уайлевис Брито, почина по време на операция на устната.

Тя се е подложила на хирургична интервенция на лицето за отстраняване на "малка бучка" на горната й устна. Уайлевис Брито, която стана Мис Венецуела, обаче издъхва на 8 април по време на процедурата.

Интервенцията се провела в болница във венецуелската столица Каракас. Лечението обикновено включва реконструктивна операция на лицето, устата, челюстта или главата и шията, поради аномалия или травма.

Приятел на Уайлевис казва на местните медии: "Тя беше подложена на операция на челюстта поради лицево-челюстно износване и малка бучка, която се образува в горната част на устната й. За да избегне бъдещи усложнения, тя реши да се оперира”.

От тези негови думи става ясно, че не козметични, а чисто здравословни били причините, поради които красавицата се подлага на операцията.

Първоначално изглеждало, че всичко протича нормално, но изведнъж започнали усложнения.

Освен Мис Венецуела, Уайлевис е била журналист, телевизионен оператор и спортна кралица от La Guaira. Смъртта на модела шокирало щата Варгас-Ла Гуайра, място, където тя била добре позната, представяйки красотата на Гуайреня на различни събития.

В момента се разследват конкретните причини за фаталния край на красавицата.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay