Меган Фокс издаде стихосбирка, в която пише за спонтанен аборт, пристрастяване и разбитото си сърце

Меган Фокс споделя своите лични борби с любовта, похотта и разбитото си сърце, както никога досега.

В дебютната си стихосбирка "Pretty Boys Are Poisonous", излязла сега, актрисата дава възможност на феновете да надникнат в най-личните ѝ мрачни мисли, наричайки себе си "безнадеждно романтична отворена рана" и "откуп за душата" който е красив, счупен, самовлюбен идиот” я "преследва” и я "изцежда” от нейната жизнена сила.

"Тези стихотворения са написани в опит да се изкорени болестта, която се беше вкоренила в мен заради мълчанието ми. Прекарах целия си живот в пазене на тайните на мъжете, тялото ме боли от носенето на тежестта на техните грехове", обяснава звездата в изявление.

"Моята свобода живее в тези страници и се надявам, че думите ми могат да вдъхновят другите да си върнат щастието и идентичността си, като използват гласа си, за да осветят това, което е погребано, но не е забравено, в тъмнината."

Въпреки че Фокс не споменава нито един от своите минали или настоящи любовници по име, много от стихотворенията изглежда са написани за годеника ѝ Машин Гън Кели и са вдъхновени от възходите и паденията, с които са се сблъсквали, откакто са започнали връзката си през май 2020 г.

Различни пасажи в книгата споменават "32-годишен нарцисист", "истинската любов, пламък близнак" на автора и "самодоволна рок звезда", преструваща се, че има "добри" намерения.

"Ти си пристрастяване, което никакви молитви никога няма да излекуват", гласи едно стихотворение, озаглавено "Красивото момче е смъртоносен наркотик", което изглежда обратно към надписа "Болно красиво момче", който Фокс използва, за да обяви любовта си към MGK чрез Instagram през август 2020 г.

"Ти ме убиваш, но сърцето ми няма да те предаде."

33-годишният MGK предложи брак на 37-годишната Фокс през януари 2022 г., като двамата продължават да парадират с бурната си романтика в социалните мрежи и на събития на червения килим.

Влюбените гълъбчета предизвикаха слухове за раздяла през февруари 2023 г., когато актрисата изтри всички снимки на MGK от своя Instagram и временно деактивира акаунта си след докладван спор, станал по време на уикенда на Super Bowl LVII в Аризона. Само няколко дни по-късно обачедвамата се помириха и оттогава отношенията им са привидно стабилни.

Междувременно последните две стихотворения, озаглавени "I" и "II", намекват за чувство на скръб от сърцераздирателен спонтанен аборт.

"Има ултразвук до леглото ви, 10 седмици и 1 ден... мислите ли, че ако можеше, щеше да остави предсмъртно писмо?", пише тя.

"Но сега трябва да се сбогувам. Затварям очи и си представям как те притискам здраво към гърдите си, докато те изтръгват от вътрешностите ми", продължава тя, като на последната страница на книгата се появява илюстрация на жена, която държи бебе. "Ще платя всяка цена, кажете ми, моля, какъв е откупът за нейната душа?"

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay