Мириам Марголис дебютира на корицата на Vogue на 82 години

Наскоро британският Vogue обяви, че е избрал актрисата Мириам Марголис за модел на корицата на най-новия си брой. Марголиес се появява в Pride изданието на известното списание, облечена в няколко интересни тоалета. Тя разказва и за преживяванията си като хомосексуална жена и разкри коя част от тялото си харесва най-много.

Мириам Марголисима успешна кариера, продължила десетилетия, както в киното, така и в театъра

Мириам Марголис дебютира на корицата на Vogue на 82 години British Vogue

Мириам Марголис, родена на 18 май 1941 г., е изтъкната британско-австралийска актриса, известна със забележителните си изпълнения както на сцената, така и на екрана. Широко призната като актьор с многостранен характер, тя спечели значително признание през цялата си кариера. Тя остави следа сред публиката по целия свят със запомнящото се превъплъщение на професор Спраут в любимата поредица от филми за Хари Потър.

Мириам Марголис дебютира на корицата на Vogue на 82 години British Vogue

Наскоро британският Vogue избра Марголис за момиче на корицата на своя юлски брой

Мириам Марголис, която разкри, че е лесбийка през 60-те години на миналия век, беше избрана за Pride изданието на известното списание. Освен че позира за снимките, Марголис дава и откровено интервю за преживяванията си като гей жена и актриса. 82-годишната жена признава, че "никога не се е срамувала да бъде гей" и добавя: "Знаех, че не е престъпление, защото бях аз. Не можех да съм престъпник."

Мириам Марголис дебютира на корицата на Vogue на 82 години British Vogue

Обличайки няколко интересни рокли, Марголис позира за британския Vogue, усмихната, правейки физиономии и разкривайки проблемите си с образа на тялото си. "Харесвам лицето си. Мисля, че лицето ми е мило, топло, открито и усмихнато", казва тя. Но актрисата също така признава, че се бори с приемането на тялото си. "Просто правиш най-доброто. Трябва", заключва тя.

Мириам Марголис дебютира на корицата на Vogue на 82 години British Vogue

През май 2023 г. друга осемдесетгодишна, 81-годишната Марта Стюарт, също създаде заглавия, като стана най-възрастният модел, който някога е бил на корицата на списание Sports Illustrated. Стюарт показа великолепната си усмивка и фантастично тяло и разказа, че иска да вдъхнови жените на нейната възраст.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay