Николаос Цитиридис и Габи от "Ергенът" чакат бебе

Николаос Цитиридис и Габи от "Ергенът" чакат бебе
Instagram

Хванахме ли ви?

В последно време, голяма част от родните знаменитости обявиха, че ще стават родители. Нa някои от тях това щастие им предстои дори за втори път.

Започваме с най-неочакваната от всички, а именно Габи от "Ергенът". Скандалната участничка зарадва своите почитатели, споделяйки, че чака първото си дете. Тя съобщи щастливата новина във Facebook профила си и се превърна в най-объжданата жена тази седмица. Габи сподели новината по повод въпроси от своите фенове, които забелязаха, че напоследък фигурата ѝ изглежда по-различно от обикновено.

Бащата на дететo все още не е ясен, а потребители в мрежата се шегуват, че дори тя самата не е наясно кой е той.

Друга знаменитост, които очаква своята първа рожба е не кой да е, а забавният водещ Николаос Цитиридис. Из медиите се твърди, че партньорката му Боряна Братоева е бременна и двамата ще стават родители. Феновете забелязаха, че напоследък красавицата носи подозрително широки дрехи, а лицето ѝ е придобило типичното за бременните жени сияние.

Смята се, че Боряна Братоева е в първите седмици от бременността си, а това дете е толкова чакано, че двамата влюбени нямат търпение то да се появи на бял свят.

На други пък щастието се усмихва за втори път - актьорът Ненчо Балабанов очаква своето второ дете. Той и съпругата му Катрин обявиха във видео, че ще стават родители на момиченце. Това ще бъде първо дете за Катрин и второ за Ненчо, който има син, 17-годишния Богомил, от първия си брак.

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay