Парис Хилтън публикува очарователни великднески снимки с първородния си син

Парис Хилтън публикува очарователни великднески снимки с първородния си син
Instagram/parishilton

Парис Хилтън публикува серия от бляскави великденски снимки, за да отпразнува празника заедно с 1-годишния си син Финикс.

"Аз и моето малко великденско мече", озаглави тя серията от снимки, на които я видяхме облечена в ярко розова рокля на Rebecca Vallance с розови панделки отпред.

Безупречната си пролетна визия тя бе завършила с ярко розови обувки Valentino и ръкавици без пръсти.

Парис Хилтън публикува очарователни великднески снимки с първородния си син Instagram/parishilton

На няколко от снимките нейният син Финикс, когото тя споделя със съпруга си Картър Реум, седи с нея на стълбите в дома ѝ, позирайки с шапка на мече и пижама с плюшено мече.Двамата са заобиколени от плюшени зайчета и изрезки на малки пиленца и великденски яйца.

На други Парис е сама, показвайки тоалета си в стил Барби. В събота Хилтън публикува кадрите от домашната фотосесия.

"Той се смее по същия начин като мен", каза тя във видеото, докато и двамата издават един и същи смях.

Тя озаглави сладкото видео: Метнал се е на майка си."

Парис Хилтън публикува очарователни великднески снимки с първородния си син Instagram/parishilton

Реум и Хилтън сключиха брак през ноември 2021 г. Двойката посрещна Финикс чрез сурогатна майка през януари 2023 г. Те също така споделят дъщеря Лондон, която посрещнаха тайно в края на 2023 г. 

Те все още не са споделили снимка на момиченцето си като тя не присъства на никоя от снимките за Великден, споделени през уикенда. Когато един фен спомена, че нямат търпение да видят Лондон в социалните мрежи, Реум отговори: "Не съм съвсем готов да я споделя със света, но тя е очарователна и изглежда точно като майка си."

През ноември Парис разкри, че е пазила раждането на Лондон в тайна от всички, включително от семейството си. Двойката разкри новината на Деня на благодарността, като доведе бебето на вечеря със семейството си.

"Всички бяха просто... не можеха да повярват. Това беше най-добрият ден на благодарността, който съм имала в живота си", казва тя.

Тя добави за майчинството: "Просто чувствам, че животът ми е толкова пълноценен, просто се чувствам толкова спокойна, развълнувана и благодарна за всичко в живота си – съпруга ми и двете ми малки бебета."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay