Предполагаемата секс работничка на рапъра Diddy проговори

Предполагаемата секс работничка на рапъра Diddy проговори
Canva

Джейд Рейми, модел в Instagram, обвинен, че е една от проститутките на Диди в последните съдебни документи, наруши мълчанието си.

Чрез своята публицистка Ив Саркисян, Рами отрече обвиненията, повдигнати срещу нея в делото на продуцента Родни "Лил Род" Джоунс срещу музикалния магнат, като каза на "Entertainment Tonight" в изявление , "Срещата с някого не е пряко свързана с нито едно от направени неверни обвинения."

"Да, излизах с някого", каза тя. "Колко жалко, че навлязохме във време, в което да се грижиш за някого или да се влюбиш е достойно за разглеждане в съда на общественото мнение. Това, което може да е забавно за вас, е реалният живот за другите, а моите чувства никога не са били за забавление, нито са предмет на обсъждане.

"Трябва да сме по-съзнателни като общество, когато осмиваме живота и взаимоотношенията на хората само за удоволствие. Оценявам милите съобщения и подкрепата на всички през това време. Благодаря ви - затвори тя.

Според съдебни документи, получени от Page Six, в допълнение към участието на Рейми с Диди, Джоунс твърди в своя изменен иск за 30 милиона долара, че основателят на Bad Boy Records също е наел рапъра от City Girls Yung Miami и бившата Daphne Joy на 50 Cent като секс работници и твърди, че жена счетоводител на име Робин Грийнхил е издала плащанията.

"Според информация и убеждение ответниците Лучиан Чарлз Грейндж, в качеството си на главен изпълнителен директор на UMG, упълномощи Motown Records и Universal Music Group да предоставят финансови ресурси на ответниците Шон Комбс и Лав Рекърдс чрез банкови преводи на ответниците Шон Комбс и счетоводителя на Лав Рекърдс Робин Грийнхил ”, пише в иска. "Според информацията и убеждението, г-жа Грийнхил гарантира, че окабеляването, преводът на средства или плащанията в брой на секс работниците са завършени."

В отговор адвокат на Grainge публикува следното изявление на Page Six: "В една обидно безразсъдна жалба, сър Лучиан беше неправомерно въвлечен в този въпрос, въпреки че не е знаел, нито е участвал в предполагаемото поведение на г-н Комбс.

Рами и Комбс за първи път бяха романтично свързани, след като двойката беше видяна да се целува през декември 2022 г. - дни след като бащата на седем деца обяви раждането на най-малката си дъщеря Лав, която споделя с Дейна Тран.

Бившият адвокат на Комбс, Шон Холи, отговори на обвиненията в делото на Род за 30 милиона долара, като нарече твърденията на музикалния продуцент "чиста измислица" и "нищо повече от прозрачен опит да се съберат заглавия".

На фона на правните проблеми на Диди Министерството на вътрешната сигурност нахлу в домовете му в Лос Анджелис и Маями. Настоящият му адвокат Арън Дайър отговори на нападенията, като ги нарече "лов на вещици".

Оттогава Комбс беше забелязан в Маями да изглежда невъзмутим, докато се наслаждаваше на ден на пушене и пиене на личния си док тази седмица, докато превърташе клипове на телефона си. Той също беше видян да кара колелото си от имението си в Стар Айлънд до Саут Бийч.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay