Променила ли е Кайли Дженър цялото си лице с операции?

Променила ли е Кайли Дженър цялото си лице с операции?

В новия епизод на "Семейството Кардашян" на Hulu в четвъртък Кайли отговори на спекулациите, че е променила изцяло външния си вид, като е легнала под ножа.

"Едно от най-големите погрешни схващания за мен е, че бях това несигурно дете и имах толкова много операции, за да променя цялото си лице, което е невярно", казва Дженър по време на чат със сестрите Клои и Кортни Кардашиян за тяхното влияние върху стандартите за красота в обществото.

"Имам само филъри. Не искам това да е част от моята история.

Дженър добави, че винаги е била "най-увереното дете в стаята", казвайки: "Винаги съм се обичала – все още се обичам".

Звездата, която за първи път призна, че е използвала филъри за устни през 2015 г., когато беше на 17 години,  сподели подобно мнение в интервю за Homme Girls през април.

"Единствената ми несигурност беше в устните, така че си сложиш филър за устни и това беше най-доброто нещо, което съм правила. Не съжалявам. Но винаги съм мислила, че съм сладка", казва тя.

На друго място в последния епизод на "Семейство Кардашиан" Дженър твърди, че вече не редактира силно снимките си в Instagram и е шокирана от това колко "млади момичета" го правят.

"Преминах през този етап… Чувствам, че съм на по-добро място. Но други хора могат да ви внушат несигурност", признава тя.

Клои се съгласи със сестра си, казвайки: "Бях закръглена и в прилепнала рокля по тялото — не можеше да ми кажеш друго. Обществото ми даде несигурност.

Тя дори сподели, че коментарите на майката Крис за външния ѝ вид може да са я накарали да се подложи на процедурата.

"Несправедливо е да оказваме толкова голям натиск върху хората", каза тя. "Мисля, че всички просто правим най-доброто, което можем."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay