Хосе Луис Хил се появи публично за първи път след инсулта

Беше през ноември 2021 г., когато Хосе Луис Гил получи инсулт. Животът на актьора, с богата кариера в киното, театъра и телевизията, известен с ролите си в "Щурите съседи" и "Новите съседи", претърпя обрат от 180 градуса, отдалечавайки се от снимките и сценариите. През тези повече от две години той винаги е бил много подкрепян от семейството си. Те са били тези, които редовно информират почитателите му за неговото състояние и възстановяването му. Отвъд информацията и изображенията, предавани от неговите хора, Хил остава напълно извън светлината на общественото внимание оттогава. Сега обаче актьорът направи изключение, като отново се появи публично, за да подкрепи професионалните си колеги.

Това се случи по време на репетициите на пиесата "La regenta", класиката на Clarín, която започна да се играе в Мадрид. Част от актьорския състав включва актьорът Álex Gadea и актрисата Ana Martin. И Гадеа, и Мартин поддържат близки отношения с Хил, които надхвърлят професионалните. Заедно с тях успяхме да видим в Instagram Хосе Луис да позира близо до сцената.

 "Вчера бяхме изненадани да бъдеш до нас на генералната репетиция. Направи ни много щастливи. Да те видя и да те прегърна е радост, винаги. Благодаря ти, скъпи!", написа Álex Gadea в публикация. От своя страна Ана Мартин също повтори момента, споделяйки същата моментна снимка в профила си: "Да те видя да ръкопляскаш е за мен един от най-красивите и вълнуващи подаръци тази година. Обичам те!".

Публикациите скоро бяха изпълнени с множство мили коментари от последователи на Хосе Луис, както и от други колеги, включително Ева Исанта или Начо Герерос.

Откакто актьорът получи инсулт, дъщеря му Ирен отговаря за оповестяването на напредъка и прогреса, който актьорът постига през това време.

В началото на тази година тя призна, че баща ѝе способен да разпознае всеки, ако някой дойде да го види, той знае кой е и разбира всичко". Тя обаче признава, че Хосе има проблеми с говоренето.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay