Как първата интимна нощ с нов партньор да е страхотна?

А не провал

Как първата интимна нощ с нов партньор да е страхотна?

Когато започваме да се срещаме с нов човек, в началото всички сме развълнувани, интересно ни е, а първият сексуален акт.. понякога като че ли досега не сме били с никого другиго. Понякога, именно притеснението ни изиграва лоша шега, или прекаленото престараване и нещата не се получават. Това не бива да Ви обезкуражава, случва се на всеки! Ние ще Ви дадем съвети, обаче, как всичко да е брилянтно още от първия път.

Атмосферата е изключително важна. Трябва да знаете как да предразположите човека до себе си. Запалете свещи, пуснете хубава музика, говорете нежно.. не започвайте по същество. Няма да се получи!

Бельото е важно! Ако искате да изживеете бурни емоции, се подгответе старателно за тази първа нощ!

Моментът с презерватива е ключов. Ако държите да го правите с него, не отстъпвайте от принципите си. Все ще се намери някоя денонощна аптека. Все пак е хубаво всичко да е наред не само докато го правите, а и след това.

Вкусната храна не е за подценяване! - Постарайте се да сготвите нещо вкусно на новия си възлюбен. Нали знаете, че храната е ключът към мъжкото сърце.

И най-важното е да бъдете естествени и себе си през цялото време! Отпуснете се и не мислете за нищо друго, освен за любимия!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay