Какво трябва да знаем преди да си закупим интимна играчка

Какво трябва да знаем преди да си закупим интимна играчка
Canva

Ако искате да закупите и използвате интимна играчка, има няколко неща, които трябва да знаете, за да осигурите безопасно и приятно изживяване:

Проучване: Отделете време, за да проучите различните видове интимни играчки, техните функции и как работят. Това ще ви помогне да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Материал: Уверете се, че избраният от вас продукт е направен от безопасни материали, като медицински клас силикон, стъкло или стомана. Избягвайте играчки, направени от PVC, латекс или други материали, които могат да съдържат вредни химикали.

Почистване: Интимните играчки изискват редовно почистване, за да се предотвратят бактериални инфекции. Повечето играчки могат да бъдат почистени с топла вода и антибактериален сапун, но винаги следвайте инструкциите на производителя. Някои играчки също могат да се дезинфекцират със специални почистващи разтвори или в съдомиялна машина.

Батерии: Уверете се, че играчката работи с батерии, които лесно се сменят и че е водоустойчива, ако планирате да я използвате под душа или във вана.

Съображения за безопасност: Никога не споделяйте интимна играчка с някой друг и избягвайте използването ѝ, ако има повреда или скъсан материал. Също така внимавайте с вибрациите и силата им, тъй като твърде силните вибрации могат да причинят дискомфорт или увреждане на тъканите.

Лубрикант: Използвайте лубрикант, специално предназначен за използване с играчки, тъй като това може да предотврати драскотини или повреда на материала. Избягвайте масла на маслена основа, тъй като те могат да повредят някои видове играчки.

Комуникация: Говорете открито с партньора си за използването на интимни играчки и се уверете, че и двамата сте съгласни. Това може да подобри комуникацията и взаимното разбиране между вас.

Търпение: Не бързайте с използването на интимна играчка. Отделете време, за да свикнете с нея и да намерите правилните настройки, за да осигурите максимално удоволствие.

Не забравяйте, че целта на интимната играчка е да подобри вашето удоволствие и преживявания. Като вземете предвид тези фактори, можете да гарантирате, че ще получите възможно най-доброто изживяване.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay