"Стъпка напред" от жените в Младежки театър "Николай Бинев"

Музикална "Стъпка напред" в Младежкия театър

Вече няколко месеца репетиционната на Младежки театър "Николай Бинев" вибрира в чудния ритъм на степ-танците. Причината е спектакълът "Стъпка напред”, чиято премиера ще бъде на 30 декември от 19 часа в Голямата зала на Дондуков 8.

 

Мюзикълът е достоен отговор на хита "Страхотни момчета" по постановка на Владимир Люцканов. Сега момичетата "отвръщат на удара", като показват стройни тела, прекрасни танци и великолепни гласове.

 

"Подарете си усмивки и добро настроение - нужни за един успешен старт през новата година. Нека направим първата стъпка заедно - пеейки, танцувайки или просто - забавлявайки се!" - канят от театъра.

 

Автор на хореографията за "Стъпка напред" е Антоанета Добрева - Нети, която по план трябваше да изпълни и главната роля, но тъй като актрисата е бременна, в образа на Мейвис - ръководителка на школа за степ танци, ще се превъплъти Ярослава Павлова.

"Ярослава по никакъв начин не отстъпва на Нети - фотогенична, нежна, красива и пее невероятно! Тя е сред актрисите, участвали в кампанията срещу насилието - "Зад вратата", има "Икар" за поддържаща главна роля в представлението "Заболяване на младостта", играно в Младежкия театър", припомнят от трупата на Младежки театър "Николай Бинев".

 

Постановката е на Андрей Аврамов по мюзикъла "Stepping out" oт Ричард Харис с музика на Денис Кинг. В актьорския екип са още Меглена Караламбова (гост), Силвия Лулчева, Мая Бабурска, Анна Петрова, Зорница Маринкова, Гергана Христова, Цветомира Даскалова (гост), Мариана Миланова, Светослав Добрев.

 

След премиерата на 30 декември мюзикълът ще се играе три пъти през януари месец - на 14-ти, 22-ри и 29-ти. Билети може да закупите и онлайн от сайта на театъра: www.mlt.bg.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay