Андрю Лойд Уебър пожела Мадона

Мадона в мюзикъл

Андрю Лойд Уебър пожела Мадона

Сър Андрю Лойд Уебър би искал Мадона да участва в голям филмов проект, пише сайтът contactmusic.com. Филмът ще бъде адаптация на "Булевардът на залеза", а Уебър е убеден, че именно Мадона би била перфектна за ролята.

В началото на 90-те години британският композитор адаптира за сцена класическия филм-ноар от 1950 г. и го превърна в мюзикъл. Сега Уебър иска отново да работи с този текст и да го върне на големия екран. Композиторът сериозно се е заел със задачата да убеди "материалното момиче" да влезе в ролята на Норма Дезмънд (изиграна в оригинала от Глория Суонсън).

Сър Андрю Лойд Уебър е признал, че все още не е получил съгласието на певицата. В британското телевизионно шоу "Piers Morgan's Life Stories" Уебър споделил: "Ще ви кажа кой бих искал да видя в "Булевардът на залеза". Знаете ли кой ще се справи страхотно с ролята на Норма Десмънд на екрана? Мадона. Тя е на точната възраст, но още не съм говорил с нея."

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.04.2011|12:05
Освен като много добра певица, Мадона се доказа и като невероятна актриса. Нищо чудно, че интересът към нея не стихва, а напротив, увеличава се. Очаквам да я гледам в още нови филми :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay