Харесвате ли децата на приятелите си?

Моето гардже е най -хубаво

Харесвате ли децата на приятелите си?

Изследване на великобритански сайт е разкрило, че една пета от родителите не харесват децата на приятелите си, а по-голямата част посочват "лошото поведение" като причина.

 

Сайтът myvouchercodes.co.uk е инициирал анкета сред британските родители, като темата ѝ е отношението им към децата на приятелските семейства. Участвали са 1 273-ма родители.

 

Проучването сочи, че около 26% от анкетираните не харесват отрочетата на своите приятели, а близо 50% посочват за причина лошото според тях поведение на малчуганите. Отговарящите на въпросите били запитани "Вашите приятели имат ли деца, които вие не харесвате?". Положително настроени се оказали 41% от анкетираните, а други 21% не могат да определят категорично.

 

Освен лошото поведение на децата, характерът им също е посочван като основен фактор за нехаресване от страна на родителите. Изниква обаче въпросът доколко двете неща са неделими едно от друго.

 

Интересно е да се отбележи, че внушителните 64% от родителите смятат, че децата им са по-добре възпитани от чуждите малчугани, а 17% отговарят положително на въпрос дали отрочетата им могат да бъдат лошо повлияни от другите деца.

 

"Анкетата е проведена, за да се разкрият отношенията между родителите и децата. Успокоително за нас е да разберем, че мнозинството от анкетираните харесва другите деца, а фактът, че по-голямата част посочват за по-образовани собствените си деца, е нещо напълно очаквано", казва мениджърът на myvouchercodes.co.uk.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay