Участник от "Фермата" се похвали, че ще става баща за първи път

Участник от "Фермата" се похвали, че ще става баща за първи път

Един от любимите ни участници във "Фермата" публикува пост в социалните мрежи, от който става ясно,ч е ще става баща за първи път.

Яни, победител в трети сезон на "Фермата " и участник в осмия сезон на риалитито, обяви навръх Великден, че ще става баща. Заедно с партньорката му Кристина очакват момченце. Това е първо бебе за двамата влюбени.

"На този светъл християнски празник - Възкресение Христово, с най-любящата жена на света е време да ви споделим, че нашата любов прерастна в найголемия божи дар. Чаканото с нетърпение бебче е момченце. Благодаря ѝ от все сърце на моята любов, че ме търпя през тези три години, в които бях в определени моменти далече от нея", сподели Яни в публикацията.

"Благодаря ѝ, че ме обича такъв, какъвто съм - все обсебен от работата и повече отдаден на нея. Благодаря ѝ, че ме подкрепяше и подкрепя във всеки един момент и решение, свързани с нашите бъднини. Рецептата за разбирателство е търпение и компромис. С течение на времето и с много усилия и любов успяхме и ние да се научим на това разбирателство, което, дай боже, да съхраним до края на дните си и да спазим обещанието, което си дадохме в началото - "Завинаги двама, завинаги заедно", пише още той.


1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay