Мисис Баба 2011 е на 44 години, има две внучета и собствен бизнес

Мисис Баба 2011

За втора поредна година на връх Бабинден се проведе конкурсът "Мисис Баба 2011" в София. С короната за първо място се окичи 44-годишната Даниела Цветанова. Тя има двама внука - на 2 и на 8 годинки. Даниела е омъжена от 28 години, живее и работи в София като развива собствен бизнес. За нея е много важно една жена да се поддържа и да изглежда добре, дори да е баба.

Подгласнички на победителката са Петя Костадинова, Венцислава Георгиева, Юлия Николчова.

 

По традиция конкурсът протече в три кръга. В първия финалистките представиха сами себе си, във втория показаха своите таланти и интересни занимания, а в заключителния, трети тур дефилираха с официални тоалети, които сами са избрали, а някои дори сами са си ушили.

 

Повече от 200 бяха кандидатките, които се явиха на предварителния кастинг тази година, а до заключителния етап бяха допуснати 17 финалистки.

"Целта на конкурса е да покаже модела на модерната баба на 21 век, която не стои само зад печката и не е роб на семейството. Ние търсим и искаме да наложим образа на модерната баба, която е красива и елегантна, уверена и със самочувствие, обича много внуците си, но държи и на личния си живот", заяви организаторката на конкурса и собственичка на марката Меги Савова.

 

Първа подгласничка на Мисис Баба 2011  стана Петя Костадинова от Поморие. Тя е на 48 г. и има един внук на 1 годинка. От години се занимава с каланетика и е убедена, че благодарение на гимнастиката има красив външен вид, много енергия и позитивно мислене.

Втората подгласничка в конкурса стана Венцислава Георгиева от София, на 40 г., която е баба едва от 9 месеца. Най-възрастната участничка беше 73-годишната Еленка Костова от Правец. Тя се похвали с няколко златни медала от различни първенства за ветерани по тласкане на гюле и хвърляне на копие.

 

Всички кандидатки се обединиха около твърдението, че спортът е задължителен, ако искаш дълголетие и красота. Някои от тях се занимават с фитнес, карат ски и плуват, други танцуват народни или латино танци.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay