15.06.2023 | 16:00
по статията работи: Jenite.bg
Чураско е португалско-бразилски термин за барбекю или месо на скара. Ако не сте опитвали някой от бразилските стекове (известни като Churrascaria) или не сте пътували в Латинска Америка, където повечето страни имат свои собствени варианти на този...
21.02.2023 | 17:00
по статията работи: Jenite.bg
Подобно на много класически ястия, официалният произход на стек Даян е неизвестен, въпреки че със сигурност е станал популярен в луксозните ресторанти в Ню Йорк през 50-те и 60-те години на миналия век.
Елементите на традиционната пържола Даян...
20.02.2023 | 17:00
по статията работи: Jenite.bg
Тази рецепта е за истинските фенове на месото. Любимият ви стек, но направен на хапки и приготвен на еър фрайър. Това ястие е чудесно за парти и се приготвя изключително бързо и лесно.
Добре е да включите еър фрайъра да загрее 5 минути...
07.07.2021 | 17:00
по статията работи: Jenite.bg
За да приготвим перфектно перфектната пържола у дома, имаме три важни съвета:
Оставете пържолата да престои 30 минути преди готвене. Това позволява на месото да достигне стайна температура и следователно да се готви по-равномерно.
Загрейте тигана....
Време е за поредната ни рецепта за супер лесна есенна вечеря. Ще ви представим една рецепта за стек, приготвен по един по-различен начин. Вижте рецептата за капрезе стек:
Необходими продукти:
3/4 чаша балсамов оцет
3 скилидки чесън
2 с. л. пчелен...