Коя е жената до Ал Пачино, искаща попечителство над сина им

Ал Пачино е холивудска легенда, радваща публиката още от 70-те години на миналия век, когато удиви публиката по света с изпълненията си в "Кръстникът", "Серпико" и "Кучешки следобед". Той не само беше признат за огромния си талант, но също така беше смятан за един от желаните мъже. През годините наследството му като сърцеразбивач от 20-ти век продължава да съществува, като легиони от фенове споделят почит към него в Twitter и TikTok и до днес. Следователно е съвсем естествено и любовният му живот да предизвиква шум.

През април 2022 г. Пачино беше забелязан в града с красавица с гарванова коса, доста десетилетия по-млада от него. Това е Нур Алфалла, с кувейтско-американски произход, която се подвизава в развлекателната индустрия. Връзката им скоро прерасна в истинска любов: двамата киномани все още са заедно.

Пачино се среща с Алфала от първите дни на пандемията COVID-19, въпреки че през 2022 г. за първи път се появиха заедно. През последните няколко години те работиха по първия си филм заедно. Също така посрещнаха своя син - момченце на име Роман.

Коя е Нур Алфала?

Нур Алфала, родена на 2 декември 1993 г., е джет сетър откакто се помни. Тя и нейните братя и сестри идват от доста знатно семейство - произлизат от линията на Сабах Ал-Ахмад Ал-Джабер Ал-Сабах, който е кувейтски шейх. Твърди се, че шейхът дава на повечето от членовете на семейството си доживотна пенсия като се оценяват на богатство с девет цифри, което означава, че тя вероятно е дори по-богата от любимия си филмова звезда.

Бащата на Алфала Фалах (който работи във финансите) е от Кувейт, докато майка ѝ Алана е американка. Тя е израснала, живеейки в буйния живот в Бевърли Хилс и е останала момиче от Кали през 20-те си години. Тя получава бакалавърска степен от Училището по кинематографични изкуства на Университета на Южна Калифорния. За магистърската си степен тя се дипломира в Калифорнийския университет в Лос Анджелис, където учи филмово и телевизионно продуциране.

Както предполага образованието на Noor Alfallah, тя има силна страст към киното. След като получава магистърска степен, тя се заема с множество творчески проекти и продуцира късометражен филм, наречен "La Petite Mort", който продължи към фестивалната верига с изяви на филмовия фестивал в Бевърли Хилс, както и на филмовия фестивал HollyShorts. Тя също е работила като асистент на режисьора Бенет Милър, преди да поеме роли в Plan B Entertainment (продуцентската компания на Брад Пит) и ICM Partners (агенция за таланти и литература, която впоследствие е придобита от CAA).

Излизала е с Мик Джагър!

Ал Пачино не е първият "възрастен мъж" на Нур Алфала. Преди него тя има връзка с друга популярна личност - не кой да е, а кралският рокендрол цар Мик Джагър. Тя се среща с фронтмена на Rolling Stones на вечеря през 2017 г., когато е само на 22 години. По това време той беше на 73 години. Двамата запазиха връзката си в тайна, докато не бяха забелязани да споделят заедно интимна вечер в ресторант в Париж.

Но това не е всичко! След любовта си с Мик Джагър, тя се премести при друг богат, успешен по-възрастен мъж: Николас Бергрюен. Алфала се среща с германския филантроп за кратко, започвайки през 2018 г. Роден през 1962 г., Бергрюен е с 31 години по-възрастен от нея.

Тя ражда син на Ал Пачино тази година

През май 2023 г. — около година след първата среща на Нур Алфала с Ал Пачино стана ясно, че тя е бременна в осмия месец с бебето на Пачино. Детето ще бъде четвъртото за Пачино, като се има предвид, че той вече има една дъщеря (Джули) от актьорския треньор Ян Тарант и близнаци (Антон и Оливия) от актрисата Бевърли Д'Анджело.

През юни представител на двойката потвърди раждането на бебето. То е момче, което двойката нарече Роман. По това време старият приятел на Пачино и колега Робърт де Ниро сподели поздравленията си по време на участие в шоуто " Today ".

Борба за попечителство

През септември 2023 г. се появи ново развитие в отношенията на Нур Алфала и Ал Пачино. Алфала заведе Пачино в съда за попечителството над Роман, който по това време беше на 3 месеца. Според правни документи, получени от Page Six , Alfallah е подал петиция за определяне на родителските отношения с Пачино и е искал пълно физическо попечителство над детето. Тя заяви, че би била готова да даде на Пачино права на "разумно посещение", позволявайки му да участва активно в живота на сина си. Тя също поиска да сподели правното попечителство с Пачино (което би му позволило да участва в важни решения относно Роман, като медицински грижи) и поиска Пачино да покрие адвокатските ѝ такси.

Естествено, новината предизвика спекулации, че Алфала и Пачино се отказват. И все пак двамата бяха забелязани на среща в ресторант в Бевърли Хилс AOC само седмица по-късно. Двамата изглеждаха в добро настроение, докато вървяха хванати за ръце. Представителят на Пачино се обърна към Page Six с изявление, потвърждаващо, че всичко е наред.

През ноември 2023 г. решението на съда най-накрая беше обявено: Пачино ще плаща на Алфала над 30 000 долара на месец издръжка за дете плюс годишен депозит от 15 000 долара за образованието на Роман.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay