Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър с емоционални постове за Матю Пери

Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър с емоционални постове за Матю Пери

"Да се ​​сбогувам с нашия Мати беше безумна вълна от емоции, каквито никога преди не съм изпитвал. Всички ние преживяваме загуба в даден момент от живота си. Загуба на живот или загуба на любов. Възможността наистина да СЕДИТЕ в тази скръб ви позволява да почувствате моментите на радост и благодарност за това, че сте обичали някого толкова дълбоко", пише Дженифър Анистън в емоционален пост по повод загубата на Матю Пери.

В публикацията си тя разкрива мили съобщения, които е разменяла с обичания актьор, в които е споделяла колко много я е разсмивал той.

"Що се отнася до Мати, той ЗНАЕ, че обича да разсмива хората. Както каза самият той, ако не чуеше "смях", си мислеше, че ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И момче, той успя да направи точно това. Той накара всички ни да се смеем", допълва тя в публикацията.

Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър също споделиха своите мисли за загубата на Матю, отново в публикации в социалните мрежи. Шуимър благодари на своя приятел и колега за десетте години, изпълнени със смях и креативност. В поста си той споделя една от любимите си снимки с Пери.

Лиса Кудроу от своя страна разказва забавна история от пилотния епизод със своя колега.

"Благодаря ти, че ме накара да се смея толкова силно на нещо, което каза, че мускулите ме боляха и сълзите се лееха по лицето ми ВСЕКИ ДЕН. Благодаря ти за отвореното ти сърце в шестстранна връзка, която изискваше компромис. И много "говорене". Благодаря ти, че се появяваше на работа, когато не беше добре и тогава беше напълно блестящ.

По-рано тази седмица Кортни Кокс и Ма Лебланк също изразиха скръбта си в социалните мрежи. След кратко мълчание, всички колеги на Матю Пери пуснаха съвместно изявление по повод загубата на любимия им колега.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay