Приянка Чопра разкрива как едва не е загубила дъщеря си

Приянка Чопра разкрива все повече за личния си живот, като наскоро сподели подробности за дъщеря си Малти и съпруга си Ник Джонас. Актрисата предостави уникална гледна точка за майчинството, разказвайки за огромния страх, с който се е сблъскала след раждането на дъщеря си и как събитието е променило живота им.

Как животите на Приянка и Ник били оформени от неочакваното събитие

Приянка, която е на 40 години, и нейният 30-годишен съпруг Ник Джонас посрещнаха първото си дете Малти от сурогатна майка през януари миналата година. За съжаление, новороденото трябвало да прекара повече от 100 дни в неонатологичното отделение, период от време, в който Приянка казва, че "трябвало да бъде нейната сила като нейна майка".

Актрисата заяви, че тези бурни първи месеци са оказали значително влияние върху стила ѝ на родителство, защото е била много близо до загубата на малката Матли. Тя си спомня как Ник я държал за раменете и я водел до болницата и оттогава те никога не са оставяли дъщеря си.

Представена на майската дигитална корица на Elle, Приянка излъчваше блясък в копринено спално облекло и дантелени рокли, докато се задълбочаваше в теми като майчинството, кариерата и съюза ѝ с известен член на известната американска момчешка група. Актрисата призна, че е изправена пред предизвикателства с дисциплиниращия аспект на родителството. Нейният приоритет е да види Малти щастлива и усмихната, тъй като това носи огромна радост в живота ѝ.

Двойката изпитала огромен страх, след като дъщеря им прекарала 100 дни в неонатологично отделение след раждането си. Приянка често притискала ухото си към гърдите на Малти, само за да се увери, че тя диша, когато най-накрая се прибрала у дома. Сега Приянка разбира отговорността на майката да защитава децата си и се стреми да осигури на Малти любовта и подкрепата, които самата тя е имала в детството си.

Значението на баланса между работата и личния живот в живота на двойката

Актрисата също така говори за брака си с Ник и как балансират кариерата си със семейния живот. Тя подчертава важността на взаимната подкрепа и правенето на различни неща един за друг: "Нещата са прости: обичам кафе в леглото и съпругът ми осъзна това и сега винаги пия кафе в леглото. Тази подкрепа е изключително важна, но е двупосочна улица", обяснява тя. 

Новите ѝ роли

Освен това актрисата обсъди ролята си в предстоящия сериал на Netflix, Citadel, в който тя играе Надя Синх, топ агент на глобална шпионска мрежа. Сериалът се характеризира като висококонцептуално шоу, а образът на Надя е вдъхновен от образа на Джеймс Бонд.

Приянка е развълнувана да поеме ролята и да изиграе екшън сцените. Тя търси предизвикателства в кариерата си и е нетърпелива да развихри мускули и да се справи със сложни роли.

В реалния живот Приянка също се бори с неравенството между половете в развлекателната индустрия. Наскоро тя работи с Дженифър Салке, ръководител на Amazon Studios, за да получи равно заплащане със своя колега за предстоящ проект. Приянка вярва, че наличието на жени на властови позиции и вземане на решения може да създаде възможности за други жени в индустрията.

Днес тя знае истинската стойност на семейния живот

По време на участие в шоу Приянка спомена, че 15-месечната ѝ дъщеря Малти също присъства с нея. Тя обясни, че тя, дъщеря ѝ и майка ѝ пътуват заедно, защото и двамата със съпруга ѝ Ник са на турне.

Приянка подчерта важността на прекарването на времето със семейството, нещо, на което не е давала приоритет в двадесетте си години. Сега тя цени дома, който е построила, и осъзнава как той я мотивира да дава най-доброто от себе си в работата. "Вълшебно е и е лечебно.", споделя актрисата.

Първоначално тя подценявала Ник Джонас, но сега го вижда като идеалния съпруг

Въпреки че семейният ѝ живот процъфтява, той не бил това, което първоначално си представяла, когато срещнала Ник. Актрисата първоначално подценявала певеца при първата им среща, смятайки го за твърде млад и не готов да се установи. След първата им среща обаче тя осъзнала, че той е стара душа и е точно стабилността, която е търсила.

Сега Малти се чувства добре и все още се утешава от приспивните песни на хинди, които Приянка ѝ пеела в интензивното отделение. Всеотдайната майка също иска дъщеря ѝ да владее два езика на хинди и английски. Тя дори я запознала с индийската страна на нейното наследство, като взе малкото със себе си в Мумбай.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay