Мери от "Ергенът": Не, мъжете не са еднакви, ние привличаме едни и същи

Мери от "Ергенът": Не, мъжете не са еднакви, ние привличаме едни и същи

"Уволниха ме от работа и нямаше какво да правя", отговаря Мери, след като я попитахме защо се е записала в "Ергенът".

За жалост тя не успя да опознае Алек особено добре, но пък се сближи с доста от момичетата в имението. Покрай смеха и забавленията видяхме и доста скандали.

"Основно с Хриси си останахме най-близки. Общуваме си с Габи, Пами и Васка", споделя Мери.

И като споменахме Хриси, няма как да не отбележим, че след нейното напускане се заформиха още по-грандиозни скандали в къщата. Сякаш момичетата загубиха своя главатар и се разделиха на още повече лагери.

"И аз очаквах всичките пайове да отидат при Силви, а получи само два - моя не го дадоха. И самата Надя не очакваше, че ще изяде повечето пайове", допълва тя.

А с какво я впечатли Алек?

"Хареса ми, че е истински джентълмен, защото малко са останали. Дали е искрен? смятам, че да - няма как да го изиграе. Със сигурност е възпитано и интелигентно момче, но все пак емоциите му са по-обрани с цел да не обиди някое момиче", обяснява Мери.

Макар Ергенът да е подхожда джентълменски към всяка една от дамите, ясно е, че няма как всички да му допадат. Много са факторите, които опредеят дали ще си паснем с някого. Но зависи ли всичко от химията или има и нещо друго?

Какво означава между двама човека да "има химия"? Как всъщност жените привличат едни и същи партньори към себе си? На базата на кое избираме човека до себе си? Ще ескалират ли още повече скандалите в къщата? Всичко това разберете в новото ни видео:

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay