5 корейски заглавия, които да гледате, докато чакате втория сезон на Squid Game

5 корейски заглавия, които да гледате, докато чакате втория сезон на Squid Game
nme.com

Фенове на корейските драми винаги е имало, но Netflix създаде цяла нова отдадена фенбаза, след като пусна Squid Game през 2021 г. След дебюта си сериалът се класира на първо място в услугата за стрийминг в 94 държави и зае първото място последователно в САЩ, счупвайки рекорда за заглавие, което не е на английски език.

Вторият сезон е на път. Но кога точно, все още не е ясно. Затова днес ще ви предложим 5 корейски заглавия, които да изглеждате преди Squid Game 2 да се появи на екрана.

Money Heist: Joint Economic Area

Този римейк на испаноезичния трилър La Casa De Papel (или Money Heist , както е известен на английски) се развива в паралелно близко бъдеще, в което Северна и Южна Корея са на ръба да се обединят. Като част от тези планове, новата държава изисква единна валута, което кара група бъдещи крадци да заговорничат да откраднат току-що отпечатаните пари.

Mask Girl


Ким Мо-ми (изиграна от Го Хюн-джунг) е обикновен офис служител, който е измъчван от несигурност относно външния си вид. През нощта обаче тя слага маска, за да стане стриймър на живо онлайн, като в крайна сметка се оказва въвлечена в драматична верига от събития. Въз основа на webtoon (вид дигитален анимационен филм), който се излъчваше между 2015 и 2018 г., можете да гледате Mask Girl в Netflix от 18 август.

Beyond Evil

На лов за завладяващ психологически трилър? Не търсете повече, а гледайте "Отвъд злото", в който участват Шин Ха-кюн и Йео Джин-гоо като двойка полицаи, които трябва да работят заедно, за да заловят серийния убиец, който тероризира малък град. Тяхното изпълнено с обрати разследване им помага да разкрият много тайни.

All Of Us Are Dead


Хванати в капан и без да има къде да отидат, гимназисти трябва да избягат от гъмжащото от зомбита училище. От миналата седмица, драмата вече се превърна в хит сред зрителите, които я описаха като пристрастяваща и достойна за гледане, не на последно място заради това как успява да се справи с въпроси около училищната политика – както и заради това, че е ужасяващои  напрегнато.
My Name

Тази драма е идеална за любителите на Squid Game. Поредицата от осем епизода проследява живота на млада жена, изиграна от Хан Сохи, която се присъединява към наркокартел, за да отмъсти за смъртта на баща си. Сблъсквайки се с тежки истини по пътя си, тя по-късно прониква в органите на реда, замесени в убийството му.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay