Виктор Стоянов има връзка с известна телевизионна водеща?

Виктор Стоянов има връзка с известна телевизионна водеща?

Говори се, че първият ерген на България Виктор Стоянов отново лети на крилете на любовта. След болезнената раздяла с инфлуенсърката Мария Тарашманова, изглежда, че Стоянов е готов за нова връзка.

Из пространстовото се върти слуха, че риалити звездата е лудо влюбен в известна телевизонна водеща. Медии твърдят, че това е именно Поли Недкова. Смята се, че връзката им е съвсем прясна и двамата се опитват да я крият.

Източници споделят, че въпреки многобройните си ангажименти, Виктор и Поли използват всяка секунда, за да са заедно. Актрисата, която играе в "Съни бийч" и всеки ден води в "Преди обед", редовно е в публиката на живо в "Денсинг старс". Красавицата се настанява близо до сцената, най-често до гаджето на Папи Ханс Сара Драгулева и така нарочно създава измамното усещане, че подкрепя певеца. Под това прикритие тя се наслаждава на Виктор, който става все по-добър в танците и обира комплиментите на строгото жури.

Ерген №1 обаче явно не бърза да афишира чувствата си към Поли след последното фиаско, което преживя на любовния фронт. Малко преди да влезе в "Денсинг старс" той драматично се раздели с приятелката си Мария и обяви края на връзката в социалните медии.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay