Трендът с паднелките за коса ще продължи и през следващата година

Няма нищо по-хубаво от красив и ефектен аксесоар за коса, който да разчупи обикновената и скучна прическа. Ленти за коса, щипки за нокти и шноли придават незабавен блясък на всяка визия, но един аксесоар предизвика такъв фурор тази година, че си проправи път във всяко кътче от живота ни. TikTok, Pinterest и Instagram преливат от красиви снимки на прически с панделки.

Всъщност панделките за коса не са новост, но за мнозина са минали доста години, откакто сме ги сложили за последен път, което вероятно е причината да сме толкова обсебени от тях в момента. Като млади момичета често сме носили панделки в косите си, а в момента те представляват аксесоар, с който можем да придадем празнично настроение на визията си.

През последната година тенденцията наистина експлодира, отбелязвайки 163,2% скок на търсенето в Pinterest само за един месец. От ревюто на Alice + Olivia на Седмицата на модата в Ню Йорк до червените килими, тя бързо се превърна в любима. Това е особено вярно за празничния сезон, когато много от нас търсят начини да добавят нотка магия в ежедневието си.

Но само защото панделките подхождат толкова добре на празничния сезон, не означава, че трябва да им кажете сбогом на Нова година. Знаменитости като Сидни СуиниНикола Пелц БекъмЗоуи КравицАлиша Кийс и Оливия Родриго подкрепиха тенденцията в прическите, носейки декоративните панделки по безброй начини. Сара Джесика Паркър дори подготви своя собствена линия винтидж панделки с марката си SJP Collection.

Няма грешен начин да носите панделка за коса – това прави тенденцията толкова специална. Панделките добавят нотка елегантност и шик към всяка прическа.

Ако имате нужда от малко вдъхновение, то по-долу ще можете да разгледате няколко красиви предложения:

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay